tiistaina, lokakuuta 04, 2011

Lyydian lämmittimet

Lyydian lämmittimetUudessa Kotiliedessä (19/2011) on Tiinan kirjoittama hieno juttu allekirjoittaneesta, Paulan kuvat ja mun ohje Lyydian lämmittimiin; kauluriin ja lapasiin. Pipon ohje ilmestynee ehkä blogissa piakkoin. Ehkä. Nimi Lyydioille tulee puhtaasti Hiekkikselle laittamastani avunhuudosta, jossa kyselin nimiehdotuksia; sain monta ja sitten lamppukin syttyi. Kiitos. Omat kuvat on otettu rannalla tuulisena päivänä...

Lanka: Drops Nepal, 3 kerää kauluriin, 2 lapasiin
Puikot: Kauluri 6 mm, lapaset 5 mm.

Halusin kokeilla pitsi-palmikkoneuleen yhdistelmää ja simppeliä, lämmintä lankaa. Lapasissa on reikiä, juu, mutta ne on lämpimät silti ja ehkäpä punaiset hanskat tuolla alla vois antaa jännän efektin, mikäli ilmastointi on liikaa. Kauluri aukeaa napeilla ja sen voi asetella sopivaksi omaan kaulaan ja takin kauluksen alle. Mikäli haluaa testata ohuempaa lankaa, on mallikertoja helppo lisätä ja korkeutta säätää.
Lyydian lämmittimet

The Finnish magazine Kotiliesi (19/2011) published my interview made by Tiina and new pattern for cowl and mittens called "Lyydian lämmittimet" (The heaters (if heater is right word for this kind of warm thing :)) of Lyydia). The magazine photos are taken by Paula. The pattern of the hat might publish here some day. Maybe. These photos are mine and taken some windy day on the beach..

Yarn: Drops Nepal
Needles: cowl 6 mm and mittens 5 mm.


Lyydian lämmittimet

25 kommenttia:

morso kirjoitti...

Ihanat, nää menee haavelistalle jonoon. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat! Tässä onkin etsitty Nepalille sopivaa talvisetti ohjetta joten tämä sopii kuin nenä päähän! Heti huomenna kauppaan etsimään lehteä! Kiitos tosi paljon!

Henna.J.

Laura L kirjoitti...

Tykkään! Pitää mennä heti huomenna ostamaan toi lehti.

Taru kirjoitti...

Ihanat! Sattumoisin kaapissa on 5 kerää nepalia ja olen ajatellut tehdä niistä jonkinlaisen kaulurin :) Kauppaan siis heti huomenna. Toivottavasti laitat pipon ohjeen tänne!

Taru

Kottby kirjoitti...

Kauniit lämmittimet! Pitääpä kipaista kioskilta Kotiliesi. :-)

Hepsi kirjoitti...

Hienot! Pitää ostaa lehti huomenna!

tikru kirjoitti...

Morso, Henna, Laura, Taru, Kottby ja Hepsi. Kiitos. Pipon ohjetta tosiaan suunnittelin, että laitan suoraan tänne, niin saa sitten senkin, siihen taisi mennä pari kerää nepalia.

emilia kirjoitti...

nää on aivan ihanat! mulle sattui vielä jostain syystä tulemaan kotilieden näytenumero ja olin ihan fiiliksissä jo kannen luettuani, kun sun neuleohjeet on aina niin huippuja. taitaa sisko saada toisenkin kaulurin joululahjaksi ja ite tarvin noi lapaset. pipon ohjetta odotellessa :)

Anonyymi kirjoitti...

oi oi pipa on niin ihana:)
ohjetta odotan<3

:Ansku

Ziina kirjoitti...

Kiitos vinkistä, täytyy käydä vilkaisemassa lehtihyllyä:)

Vilma kirjoitti...

Nonnih, just olin hakemassa kädenlämmittimiä ja uuden myssyn mallia, ja tässähän ne on! Pitää mennä lehtiostoksille, tattista vain!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa ihanat palmikot.

amuk kirjoitti...

Meillä on oma kauppa,jonka yläkerrassa asumme. Piti lähteä alhaalta hakemaan ko. lehti että pääsin lukemaan jutun ja katsomaan malleja. Nimi viehättää erityisesti. Rakas käsitöihin meidät kasvattanut Karjalasta lähtöisin mammani oli nimeltään Lyydia. Sitä nimeä ei enää juuri kuule missään. Ihania ovat mallit ja hyvältä näyttää tuon lankakin, taidan hommata sitä jostakin...

Anonyymi kirjoitti...

amuk, kiva, että nimi osui :) Lanka on helppo, lämmin, suht edullista ja värivalikoima on mahtava. Suosittelen siis.

emilia ja enkulin käsityöt, kiitos :)

Ansku, pipo-ohje tosiaan on melkein odottamassa, heti kun on aikaa kattoo se läpi kunnolla, niin laitan kyllä.

Ziina ja Vilma, tuossa lehdessä oli muuten muutakin :) (kissa ja häntä) mielenkiintoista, se seuraava juttu talosta, sisustuksineen oli kans kiva.

Tikru

Anonyymi kirjoitti...

kIITOS KIVASTA OHJEESTA.ALOITIN TEKEMÄÄN LAPASIA NOVITAN AINO LANGASTA.AION TEHDÄ MYÖS KAULURIN JA TIETTY SEN PIPONKIN HETI KUN OHJE ILMESTYY.MINUN MUMMUNI NIMI OLI MYÖS LYYDIA.

~Bohemette~ kirjoitti...

Kauniita kerrassaan!

Heidi kirjoitti...

Tein nuo lapaset heti seuraavana päivänä kun lehti oli kopsahtanut postiluukusta. Ihana malli, kiitos! Mulla oli vain ongelma peukun kanssa, kun ilmeisesti oma peukaloni on kovin ruippana ja kaikki ohjepeukut ovat liian isoja. :D Kuitenkin, ihana ohje, kaulurikin on varmaan tehtävä!

Saila kirjoitti...

Niin kauniit!! Pakko tehdä :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat! Onneksi lehti sattui olemaan ale-hinnalla myynnissä. :)

-Tiuku-

Villikissa kirjoitti...

Kauniit!
Lehti ostettu ja Lyydian lämmittimet tehty. Nyt vain odottelen myssyohjetta. :)

laurar kirjoitti...

Ko-lah-ti. Lehden ostin heti, langat tilasin viime viikolla, tumput on jo valmiit, kauluri kohta ja nyt vartoilen pipan ohjetta :D

Anonyymi kirjoitti...

Koska pipon ohje tulee?

Villikissa kirjoitti...

Minäkin kaipaisin ihanan myssyn ohjetta. :)

Anonyymi kirjoitti...

Oliskikohan enää mistään tuota lapasten ohjetta tai lehteä saatavissa - kovin ihanilta näyttävät lapaset ja mieli tekisi kokeilla :)

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan enää missään saatavilla tuota lehteä tai lapasten ohjetta, tekisi kovasti mieli kokeilla ja joulupukinkonttiin pitsisukkien seuraksi laittaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...