keskiviikkona, lokakuuta 12, 2005

Valkea piponen

Flunssa kaatoi sohvan perukoille pariksi päiväksi ja mitäpä sitä tekis muuta ku nukkus ja neulos. Tän päivän tuotos, karkkipipo on kuivumassa ja muotoutumassa, siitä kuva huomenissa. Tää piponen valmistui eilen. Kukka on hakaneulalla, joten helppo irroittaa jos siltä tuntuupi.

Lankana 7 veljestä, valkea
Puikko 4 mm
neule 2o 2n
Silmukoita 88, 17 cm suoraan ja lopussa kavennukset kuudessa kohtaa (olis voinu alottaa pikkusen aikasemmin ja kaventaa nopeemmin. Silmukoita olis voinu olla myös vähän enemmän, mutta ei pipo silti kiristä.. ainakaan fyysisesti)

Kietsu ei edisty ei..

Ostin aamun apteekkikäynnillä kuumetokkurassa apteekin vieressä olevasta lankakaupasta (alkaa kuulostaa hälyyttävälle.. miten mä sinne eksyin..) valkeaa samosta pari kerää alesta ja kitten mohairia hentona rosana...Eii, siitä ei tuu mulle mitään, ostin sen mummin huivia varten. Mietin tekisinkö mysteryn vai uusimman käsityölehden version vai minkä mukaan sen huivin. Kuitenkin kietsu ensin valmiiks. Piste.

Myös juniorille olis tarkotus taikoa paita. Mietin hupparia ja värinä punainen, tummempi sellanen. Malli on tosin mietittävä tarkkaan, jotta versiosta ei tuu liian tyttömäinen. Ehkäpä tummilla raidoilla sais aikaan "miehekkyyttä" tai sit jotain muuta. Sekin siis synnytyksen alla.

Lisäys
Ainii valkea paita kelpasi ja kävi saajalleen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mullakin on apteekin vieressä lankakauppa ja eksyn sinne vaikka en ole edes kuumetokkurassa, niin ei toi sun eksyminen niin vakavaa voi olla ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...