perjantaina, tammikuuta 06, 2006

Omppu - Apple

Lankana Ompussa on Kitten Mohair,jota kului n. 70-80 g, puikko 5,5 mm. Mitat huiville ovat 190 cm x 34 cm. Menee kaulan ympäri kaksi kertaa ja tulee vielä mukava solmu. Mietin ensin, että jätän sen pingottamatta, koska mohair oli niin pehmeä ja kuvio teki huivista varsin kuohkean, mutta pitsineulepinta tuli mukavammin noin näkyviin ja kyllähän se vähän vetäytyy kuitenkin kasaan pidettäessä.

"Jouduin" ostamaan huiviin toisen kerän omppuväriä, koska ensimmäin riitti 20 kuviokerrokseen, jolloin pituutta oli vasta reilu metri. Nyt mulla on tuota omppua puolikas kerällinen jäljellä. Jaa-a. Ei koskaan saa käytettyä lankoja kun projekti aina jotenkin kasvaa tai kasvattaa toisen projektin...lumipalloefekti.

Varsin tyytyväinen pitsineulekokeiluuni. Väri on aikas kirkas, mutta tulee varmasti käytettyä tiettyjen takkien kanssa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana! Mulla ei ole itsellä mitään vihreätä, enkä ikinä ole oikein vihreästä pitänyt, mutta tuo väri on kyllä herkullinen:)

Carita kirjoitti...

Kyllä on kaunis huivi !

Sanna Tallgren kirjoitti...

Ihana huivi!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt pitsikuvio pääsee näkyviin ja oikeuksiinsa. Aikaisemmissa kuvissa oli vähän vaikea hahmottaa sitä. Joissakin kohdin näytti ihan palmikkoneuleelta, kun oli "vapaana". Hieno huivi ja tosi makean värinen.

tikru kirjoitti...

Juu, tuo pitsi tulee vasta nyt esille hyvin ja silti huivi on aikas pehmeä. Testasin tänään ja on hyvä :)

Anonyymi kirjoitti...

ihana huivi, kaunis malli ja herkullinen väri!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...