perjantaina, kesäkuuta 16, 2006

Mustasukkaisuus-hame - Jealousy-skirt

Nih. Tarpeeks lyhyt ja sillee... Saa puoliskon veren liikkeelle monella tavalla *. Päänsärkyverhosta tuli essu-hame. Kietaisumallia irtotaskulla.


*) Kangas siis on nimeltään Mustasukkaisuus by Marimekko ja puoliskoni saa noista kuvioista ja yleensäkin kirkkaista väriprinteistä päänsärkyä. Armahdin, enkä tehnyt hellemekkoa.


In English too..
The fabric called jealousy. It's Marimekko's product from great 1970. I found it from my old home and love it. But.. well my Love one gets headache from big colourfull prints specially in curtains, so not a change to hang it up to the window. And I really really thought my Love and NOT sew the summer dress of it, only a skirt-apron with separate pocket.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva essu!

laptitelili kirjoitti...

Wow! I love it love it love it! Have you sewn it?

tikru kirjoitti...

yes I have. It is just wrap an go :)

iso gnu kirjoitti...

Essu on kiva ja tuo mieleen muistoja. Vanhempieni luona oli 70-luvulla ja seuraavallakin vielä pitkään, jatkettuna olleella pöydällä tuo Mustasukkainen kolmemetrisenä. Siinä sitä oli mustasukkaisuutta! Missä lienee koko liina? Äiti on saattanut kutoa sen jo mattoon.

Anonyymi kirjoitti...

WOW - tosi upea hame! Katseenkääntäjä. Kietasumalli on hyvä idea. Itse inhoan vetoketjun ompelua...

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti enää selailet näitä vanhempien juttujen kommentteja ja saisin vastauksen. Ompelitko hameen ihan suorakaitaleista vai onko siinä mahdollisesti muotolaskoksia tai muita muotoja? Olen itse tehnyt kietaisuhameita hamekaavoja muokkailemalla mutta haluaisin tietää, voiko siinä hommassa päästä helpommalla ja silti saada aikaan kivan hamosen?:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...