sunnuntaina, elokuuta 20, 2006

Haamuilusta

Eilisen illan aikana haamuilu johtui siitä, että päivittelin sivupalkkia. Joskus blogilista ei huomioi moista, joskus huomioi. Nyt huomioi. Postauksen yhteydessä, jos huomaan kirjotusvihreihiä tai muita asiaonkelmia, niin korjaan ne samantien ilman editointi-merkintää, joten sekin voi olla haamuilua, jos on ennättänyt lukemaan blogin siinä välissä. Yleensä postauksia editoitaessa, laitan merkinnän, jolloin uudelleen blogiin tullut tietää miksi blogi näkyy päivitettynä listalla.

Turhia haamuiluja sinällään ei ole ollut, aina jotain on tapahtunut.

Pahoittelut, jos tästä on tullu ongelmia joillekin.

3 kommenttia:

AnneM kirjoitti...

nooh, ei mua ainakaan sellaiset ota päähän missä näkyy edit tai haamuila ei tapahdu usein... mutta kun on muutama blogi jotka päivittyvät päivästä toiseen vaikka kirjoitus on viikko sitten kirjoitettu. Ongelmastahan pääsee kun jättää ne pois listaltaan, heh. No mutta, kirjoitinpahan siksi jos vaikka joku haluaa korjata asian, muttei tiedä mitä tehdä. (joo, aloin siis pe iltana kahlaamaan läpi n. 100 päivitystä, ja sattui ärsyttävän monta turhaa käyntiä... yleensä siis ei haittaa)

Vilma kirjoitti...

Heh, mä luulin sun haamuilleen jatkuvasti viimeiset pari päivää, kunnes tänään tajusin painaa päivitysnappulaa kun tulin blogiisi ja sama vanha postaus oli taas esillä: tähän asti meinaan mulle ilmestyi aina vaan se Voi sukka -postaus, ja mä ihmettelin ku haamuilit muka niin paljon, hölmö minä. :)

Päivitysnappulan klikkaamisen jälkeen ruudulle ilmestyikin mooonta viime päivien postausta, joita en ollu nähnytkään, vaikka jokaisen blogilistan ilmoituksen jälkeen täällä kävinkin. ihan kiva vaan, että on paljon uutta luettavaa kerralla! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Heips! Ei se tainnut sinusta johtua se blogilistan homma, sama tapahtui mulle parin muunkin blogin kanssa - ne päivittyivät listalle (melkein) joka päivä, mutta aina, kun klikkaisin linkkiä, niin mitään uutta ei ollut. Tänään vasta älysin painaa päivitysnappia selaimesta... ja paljon tosiaan oli luettavaa, ihania huiveja ihanan värisinä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...