sunnuntaina, elokuuta 13, 2006

Lehtihuivia mattoon

Sain lehtihuivin vihdoin valmiiks. Se on nyt pingotuksessa, vaikkei kyllä kamalasti tarvii kun löysä puuvillaneule ei paljon kurttuile, mut onpahan kuitenkin. Lanka laski vähän väriä, pesin sen ihan koneessa, mutta vieläkin se on mukavan vihreää. Pikkuisen epätasaisesti se värjäytyi vyyhdellä, mut ei haittaa yhtään vaan tuo vähän elävyyttä pintaan.

Seuraavaks loppuun noi Juniorin sukat, herralla alkaa oleen samankokoinen jalka kuin mulla. Hui :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lehtihuiville juuri passeli väri - sitäpaitsi vihreä on aina ihana!
Meidän koululla ei tosiaankaan ole blogia - kunhan joku (eräille maksetaan siitä hommasta) päivittäisi edes sivut...Henkilökunnan kohdalta löytyy vielä vuosi sitten eläköitynyt! Vuosi sitten tätä ylläpitoa pohdittiin ja herrat päättivät, että hoitavat homman ilman minua - joo, tarvitsivat jonkun potkimaan vauhtia!

tikru kirjoitti...

:)
Meillä tuo sivujen teko on niin alussansa et sain sormeni peliin ja no, niin pieni koulu, et parempi tehdä ihan itse, ei ole montaa tekijää :) Useinhan ne Herrat sanoo hoitavansa..

Anonyymi kirjoitti...

Hi there :o) I don't unerstand a word here, but wanted to say that I LOVE the scarf!! I would love to have the description of the stitches in english :o)))

tikru kirjoitti...

bente b Thanks.. I'll translate it.. won't be so difficult, only to charts explanations maybe, but I'll try.

Anonyymi kirjoitti...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you!
Gate opener parts Ritalin overnight without prescrip entry gate opener Nhra diecast cars medicine cabinets edmonton

Anonyymi kirjoitti...

Best regards from NY! information and fioricet Renault megan fault locks pictures of rhinoplasty in nyc rhinoplasty Lasik surgury buy yasmin Salt water rinse after oral surgery Moving company springfield Samsung ltm225w lcd tv free online life insurance quotes Oregon bust up breast enhancement Pioneer cdj 200 desktop mp3 dj cd player baltimore rhinoplasty

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...