lauantaina, elokuuta 05, 2006

My 1st Welsh heel

Eilen neuloin ekan Walesilaisen kantapääni. Jäi sinne reikiä toiseen laitaan langankierroista, mutta älysin tehdä ne toisella tavalla loppupuolella. Ei haittaa. Että molen ylpeä ja jotenkin älyttömän palkitsevaa oppia uutta. Ja kantapää on kaunis, kuten Mari joskus intoili (kuva on pohjasta).

Sinisestä kierteisestä puuvillalangasta (ed postaus) tuli vihreää kierteistä puuvillalankaa. Värjäsin vyyhdin Dylonin kuumavärillä, oliivinvihreällä. Tää tahtoo ehkä huviks. Oikeaa mallia vaan etsitään.

I dyed last posts blue cotton yarn by Dylon olive green. It looks better in that colour and I think that yarn would like to be scarf. Only pattern is missing.

Ennätin käväsemään yhdessä lankakaupassa pelien välissä, mutta äääh..en ennättänyt paneutua hiplailemaan vaan piti joutua, joten sinne jäi kerä poikineen. Valitettavasti Lanettia ei ollut talossa, joten se siitäkin.

Nenä, posket ja käsivarret tais vähän kärähtää..

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vihjeestä, olen tekemässä kaksinkertaisesta Lanetista Interlocking Balloonsia. Siitä vaan tuntuu tulevan valtava. Puikkokoko sama kuin sinulla. Pingottamattakin on jo n.24cm.. Kuinka paljon se sinulla kasvoi leveyttä pingottamisvaiheessa?

tikru kirjoitti...

Sehän ois levinny vaikka naapuriin asti, mutta tsekkailin kuvion mukaan ja lähinnä "venytin" pituutta. Leveys taisi olla tehdessä ilman venyttämistä 22-23 cm ja se on lopullisissa mitoissa 26 cm. Eli paljon pystyy tekemään märkänä, nimenomaan märkänä :), noille mitoille ja toisaalta pitovaiheessa huivi vähän "kapenee" koska se menee vähän kasaan.

Anonyymi kirjoitti...

Aiheen vierestä menee mutta, KIITOS Tikru tuosta 25.7. laittamastasi kerintäohjeesta, kokeilin sitä toissapäivänä ja kun eka kerä valmistui hohotin suu auki ääneen (hullunnaurua).
Tekisi mieli keriä kaikki langat mitä talosta löytyy.. Langoista tulee vielä söpömpiä kuin muuten :)

tikru kirjoitti...

:)
Sama fiilis oli silloin itsellä. Liian yksinkertaista tulokseen nähden..

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Tikru, "valtavasti" ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...