maanantaina, elokuuta 28, 2006

Saanko esitellä - May I present..

carbudiesNeiti B-Bunny (lausutaan englantilaisittain) sekä herra (kyseenalainen arvonimi) T-frog.

Miss B-Bunny and Mister (well, not gentleman) T-frog.


tfrog2T-frog kärsii suuruudenhullusta persoonallisuudesta ja kuvittelee olevansa sukua T-rexille, joten halusi ehdottomasti, että häntä kutsutaan T-frogiksi (kielsi paljastamasta oikeaa etunimeään, joka on Teuvo). T-frogilla on myös vaikutteita hiphop-genrestä - YO.

T-frog thinks quite too much about himself. Relationship between him and The Famous T-rex is not in dna, but in mind. That's why T. He has some connections with hiphop too..YO.


bbunnyNeiti B-Bunny on lähes valioluokan kaunotar, jonka julkisuudenkipeys johtaa usein lööppeihin keltaisessa lehdistössä. Hänet tunnetaan erityisesti hieman lupsakoista silmäluomistaan sekä vihjailevista korvanasennoistaan. B kuulema pörrää usein kaupungin yöelämässä..

Miss B-Bunny is sooo beautifull, at least she thinks so. She is often in puplicity and gossips flying here and there. She has so lazy eyes and flirting ears. You could meet B in the city's nightlife...

Tästä siis lähdettiin. Auto on veljen vanha ja kajarit itseasennettu teinivuosien tuunausinnossa. Ja siltä ne näytti. Sain auton itselleni lähes vuosi sitten ja inhosin noita härpäkelärpäkkeitä (kajareita ja niitten päälisiä) takaikkunalla heti. Näin pitkään kestin...

This was where I started. The car was my brothers old and the louders (Is that the word used here) were self-installed...and ugly. I hated them from the beginning.


kajaritsisB ja T on tehty pääosin neulomalla hahtuvalangasta, pesty pesukoneessa ja muokattu vielä vähän saksilla ja ompelukoneella. Kasattu kuumaliimalla sekä neulalla ja langalla. En oo ihan tyytyväinen neulepinnan huopumiseen, en itseasiassa oo saanu sitä koskaan onnistuu ihan täysin (paitsi Tovella lapasissa). Parhaiten onnistui se silmämuna, tai siis kaksi puolikasta, josta ei neulepinta erotu just ollekaa.

B and T have made by knitting and felted after that in washing machine. I also cut and fit and sew and used hotglue and needles. I'm not pleased the knitted and felted surface, but well.. nobody is perfect. The most I like T's eyeballs.


Jos jotakuta nyt huolettaa mun takalasinlämmityksen paloturvallisuus niin voin kertoa, ettei siellä kierrä sähkö, ellei se sähkö hypi useita senttejä parista kohtaa.

Osallistun siis B-Bunnylla ja T-frogilla Neuleideat -kisaan.

Hermojen menetys bloggerin kuvalatauksen on hyyyvin lähellä. Meni.

Mutta jatkan silti..
Edellisen postauksen kommenteissa kysyttiin palloista. Kuvat puhukoot puolestaan.. jos ne nyt latautuu.

before felting
Mietin et noita sählypalloja vois olla parikin tuolla samassa pesupussissa noitten kerien kanssa. Pesun jälkeen pieni pyörittely käsissä ja sit kuivaa. Pastilleja? Helmiä..

felted balls and ears
Ison pallon varmaan halkaisen ja katson miltä se näyttää..pyörittelin kerälle eri värejä. Vihreevalkee makkara on leikattu palasiks tonne palluroitten sekaan.

felted balls

25 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi kun lutuiset, mä kyllä luulin ekasta kuvasta että ne on pipoja (hyi minä). et oo ajatellut tehdä kokonaista sammakkaa? vois tulla aika ihana

Arteeni kirjoitti...

Aivan mielettömät, kirjaan heidät kisaan mukaan. Kysynpäs vielä omaa ajatustasi, että ovakos he kilpailemassa kaijutinsuojusparina vai erikseen kaijutinsuojus Teuvona ja Bunnynä?

tikru kirjoitti...

Parina toki :) Parina ne tulee liikkumaanki..Mikäli se musta on kiinni.

Susanna kirjoitti...

Voi kun suloiset! Hyvä idea!

Onko sulla muuten ollut ongelmia (bloggerin)blogeissa, että pitäs olla päivittynyt mutta ei näy mitään uutta, ennen kuin painaa reload? Musta tuntuu että mulla on sitä ongelmaa nyt vähän kaikissa blogeissa. multakin joku jo kysyi että miksi mun blogi haamuttaa, vaikka olin ihan oikeesti päivittäny joka päivä. Kummallista.

Arteeni kirjoitti...

Selma, heidät on listattu ylös ;-) Julkaisen alustavan kisalistan lähiaikoina. Onnea matkaan!

Anonyymi kirjoitti...

Sähköisenä takalasinlämmittimenä en olisi huolissani, villa on eriste eikä johda sähköä, kertakaikkiaan metka pariskunta. Voipi olla kyllä peräpuskurissa roikkuvilla monenlaisia mielleyhtymiä nähdessään tuunatun amiscorollan ;-)

tikru kirjoitti...

Anonyymi: Sei oo corolla vaan kunnon auto, camry. Levee perä ja kaikkee. Eikä armas veljeni onneks muuten oo tuunannu sitä. Onneks.

Ja toisaalta en mä sitä sähkönjohtokykyä vaan sitä, et jospa kuumenis jostain syystä, villa kun palaa kuitenkin. Mutta se ei toimi se lämmitin, joten se siitä.

Susanna: Juu, moni on kommentoinu tuota samaa. En tiä mistä se johtuu, muutoksia en oo tehny mihinkää. Mut jospa se menis pois.. ja kaikki toimis hianosti taas.

Anonyymi kirjoitti...

Teukka ja Bunny ovat ehdottomasti päivän pari. Toivottavasi takanasi ajelevat eivät törmäile takakonttiisi pariskuntaa kummastellessaan. Loistava idea!

Anonyymi kirjoitti...

Kyl on komia pari! Ei voi kun ihastella teitin innovatiivisuutta :-)

eusu kirjoitti...

Oi mikä loistoidea:))) [hymyilen]

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mielettömän makeet!
-Miuku

Anonyymi kirjoitti...

Teuvo, maanteiden kuningas! :DDD Ja toyota, vaikkei ollutkaan corolla. Voih, tulee nuoruus mieleen...

Anonyymi kirjoitti...

Mieletön! Kenelle tulis edes mieleen ;DDD Loistavaa!

Marsvin

Jatta kirjoitti...

Uskomattoman makea idea! Oot sinä kyllä melkoisen kekseliäs, ja miten upea toteutus :)

(P.S F5:sen hakkaamista joutuu nykyään harrastamaan lähes joka blogissa, ei näy uudet päivitykset ei)

Altocumulus kirjoitti...

*reps* Ihan uskomattomia tyyppejä, ollapa kärpäsenä katossa kun ihmiset tuijottelee noita liikennevaloissa. :)
Mulla sun ja muidenkin blogit näkyy ilman reloadia, itse en vaan ole päässyt bloggaamaan kun blogger oikuttelee. :(

Jenni kirjoitti...

On kyllä hupaisat lemmikit sulla! Vitsi mikä idea!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos päivän piristyksestä!! Aivan mahtavat. :D

Mari kirjoitti...

Huikean makeet!
:-D

Anonyymi kirjoitti...

Mainiot!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ylihienot!

Tiina kirjoitti...

Wau! Menin sanattomaksi! :)

iso gnu kirjoitti...

Kade tuolle luovuudellesi!Todella hauska idea.
Hetki ajaa perässäsi olisi päivän hymyhetki.

kuka lie kirjoitti...

Aivan MAHTAVAT!!!
varsinkin tuo Maanteiden Kruunamaton Kuningas, Teuvo on hillitön!!!

ihanasonja kirjoitti...

Onpas hienot puput ja sammakot ja kaikki!

Anonyymi kirjoitti...

Voe mahoton mikä pari!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...