tiistaina, elokuuta 15, 2006

Voi sukka

Eilen illalla oli Juniorin walesilaiskantapäisistä ribbisukista valmiina 98%. Tänään 75%. Perhanan perhana. Käsiala oli nyt liian löysää. Purin siis kakkosen varren jo kertaalleen, koska se oli liian tiukka, nyt taas ääääh. Mua ärsyttää ja murisuttaa. Hassua ettei tota oo huomannu aikasemmi, tai no joskus ala-asteella ku neulo jotain lapasia tjv. Ja niistä tuli ihan eri kokoset.. mut näin vanhemmiten. Toisaalta taitaa vaikuttaa paljonkin tuo, et neuloo pienillä puikoilla ja ohuella langalla. Paksummassa sei niin helposti näy ja erotu, tai käsiala pysyy paremmin samana. Mut helvata soikoon, ne on syytä olla es saman henkilön jalkoihin soveliaat. Ärh.

Eka duunipäivä kera muksujen takana.. Saldona hiottuja kaapinovia, jumitettu ompelukone (es mä en saanu sitä auki, jätin sen hautumaan aamua varten), verhokankaat on revitty.. Muksut oli hassun välittömiä. Helpotti jännitystä itsekullakin.

Töitten jälkeen kävin ostoksilla ja mukaan tarttu Novitan pätkärääkättyä Isoveikkaa ja Moniraita-seiskaveikkaa petrolina. Seiskaveikka vois taipua polvisukiks ja Isoveikkaa ajattelin... nih, mä luulen taas et se näyttää kerällä ihan hyvältä ja väri on mun uusiolemppareita, mut neulepintana pelottaa jo valmiiks :). Ehkä jätän kerälle.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...