maanantaina, marraskuuta 27, 2006

Maailmassa monta on ihmeellistä neuleasiaa

Ensimmäinen...No, se Salaisen Neuleystävän paljastus, tai siis mun paljastautuminen Thiirelle, jonka Omaspihassa mä oon käyny kiusimassa ja kommentoimassa SNY:nä.
Mä unohdin kuvailla lähes kaikki puketit :), mut Thiire on niitä valaissut, viimeisimmässä olleet sukat oon jo esitelly vähän aikaa sit täällä :P. Ranteenlämmittimetkin pilkahti ja testin niissä ekan kerran helmiä neuleessa.

Phildarin lähettämisen jälkeen olin ihan varma paljastumisestani ja piti roikutella omien lehtien esittelyä, mukamas toimituksen viivästymiseksi. Anteeksi Phildar, toimitus oli silloinkin järjettömän nopeaa :) toisin kuin annoin kuvan.

Kuten Thiirelle kirjoitin, niin oli hauskaa laskea irti oma sisäinen prinsessa, sen verran enemmän Thiiressä tuntuu sitä olevan kuin mussa. Täälläkin on jo näkynyt vaaleanpunaista, kimalteita ja rimpsuja.. Tää oli kivaa :)

Toinen neuleasia. Twine-kiemurat valmistu just. Mä inhoan peukkujen neulomista lähes yhtäpaljon kuin päättelyä. Lankana seiskaveljes ja puikkoina 3, 75 mm.

Lapaset on erilaiset, ihan tarkoituksella. Ja mä luulen saavani harmaita hiuksia vielä, kunhan aloitan suunnitellun Ison Kirjoneuleen. Onneks hiusvärit on keksitty.

Tuohon peukkuasiaan. Kouluneuleena on lapaset, ja tänään pohdin, et miten peukun vois tehdä samalla siinä, ilman et jättää aukkoa ja tekee peukalon jälkikäteen. Testaan ja infoan kunhan saan testattua.

Kolmas neuleasia. Hieman isommat tumppuset kävi pesukoneessa jo aikoja sitten ja eilen huovuttelin niitä vielä käsin kuosiin. En kirjonut ennen huovutusta. Testasin, mut meni hermot, purin pois.

Neljäs neuleasia. Punaiset Log Cabin Socksit valmistu kans viikonloppuna. Lankana 7veljestä n. 100g, puikoit 3, 75mm bambut.

Oon ihan rakastunu tohon malliin ja puol sukua tulee saamaan joululahjaks Log Cabineita. Tai ainaki nii pitkää ku mun seiskaveikkavarastot riittää. Oon myös rakastunu noihin mun bambuihin, ne on ne lyhyemmät, 15 cm versiot. Toimii mun kädessä loistavasti.

Viides mun neulemaailman ehkä ihmeellisin ja ällistyttävin asia; IK-Autumn saapui. Jihaaaaa. Tuliskohan talvinumerokin kohta. Tuossa on Swallowtail Shawl tulossa pian puikoille, sitä varten on ollu jo monta kuukautta odottamssa Sivillaa, eikus Silviaa, no sitä Wetterhovin paksumpaa. Kai :) En mä enää muista, se on tuolla korissa.

Only finnish today, something about mittens, socks etc.

15 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Hienot kuviolapaset!
Tuo sukkien malli -mistä se on? on taas mennyt ohi.

Anonyymi kirjoitti...

Hienot kiemuralapaset!

laurar kirjoitti...

Huh, onpas täällä tapahtumaa :)
Rinsessa-rannikkaat ovat ihqut, kiemuralapaset älyttömän hienot ja joulunpunaiset log cabinit ihanan muhkeat ja lämpöisen oloiset. Jään odottelemaan uutta peukkuinnovaatiota innolla.

Niin ja Silvia on ohuempaa, kun siinä on vähemmän kirjaimia = vähemmän paksuutta, ja Sivillassa päinvastoin. Ei oo ite keksitty muistisääntö. Joltain ryöstetty, mut toimii :)

tikru kirjoitti...

Log Cabin Socks it on Anne Woodburyn ja kirjassa Handknit Holidays.

Laura, hyvä toi muistisääntö, men vaan muista et oliko se paksumpaa vai ohuempaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania töitä olet saanut aikaan!

Susanna kirjoitti...

Aivan ihania töitä taas!

Yritin laittaa sulle @ mutta ei mee perille?

tikru kirjoitti...

laita tikrumurr ät gmail piste com

Lappis kirjoitti...

Ihanuuksia!
Mä olen yrittänyt meinata alkaa tekemään sukkia kaikille jouluksi, mutta yritykseksi saattaa jäädä...

Mutta entäs Sofia? Eikös se ole sitä kaikkein paksuinta? Vai miten päin se meni...

muoriska kirjoitti...

Käys kattomassa
http://mehilainen.vuodatus.net/blog/313532

liittyy sinun peukaloprojektiin :)

Ihanat kiekurat ..

tikru kirjoitti...

muoriska, hei just tota mäki pohdin.. eipä tarvia keksiä pyörää uudelleen :)

joko kirjoitti...

hienoja juttuja! nuo log cabinit on kyllä todella houkuttelevan näköiset.. :)

k2o kirjoitti...

Moikka,

noi kiemuralapaiset on tosi kivat. Kunpa itekin jaksaisi. Ja toi kuva, niin sulonen! Nätti tukka mallilla ;) Olethan se sinä?

tikru kirjoitti...

k2o, kiitos ja kylläpä se olen minä. Tosin tukan paras osuus, eli nysäsaparot katoaa lapasten taakse.

Mari kirjoitti...

Huu aktionia on taas ollut!
Ranteenlämmittimet on tosi södet, vaikka en oikein vaaleanpunaisesta yleensä innostu....
Ja Logcabinit punaisena - tosi upeat! Ja lapaset - mikä vauhti, tässä jää ihan vanhat jalkoihin... ;-)
Kiva että IK vihdoinkin tuli, mäkin vielä odottelen sitä talvinumeroa.Üsein olen miettinyt että voisivat säästää postimaksuissa ja tuikata sen pulloon ja Atlanttiin niin tulisi varmaan nopeemmin perille!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kiekuoita, ja muutenkin niin ihanan näköisiä neuleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...