tiistaina, toukokuuta 22, 2007

Vihdoin - At least

Puuh. Vihdoin se tuli, IK-summer, nimittäin. Luin sen töitten jälkeen lähes yhdeltä istumalta, artikkelit siis... ja pidin kovasti . Artikkeleista, en niinkään malleista. Mulla on IK:n mallien (erityisesti paita-takkiosastolla) kanssa pieni totuttelu-käymissuhde. Ne ei oo kovinkaan usein mun makuuni vaan liian jotain muuta. Uusin tilauksen kyllä, mutta jatkoa pitänee miettiä. Toisaalta lehdestä saa paljon muutakin irti kuin paitojen ja takkien malleja, mut silti. En nimittäin osaa tykästyä "oho, lanka loppu ennen helmaa"- takkeihin, enkä "revitään päältä" -toppeihin

NotreDame sekä Oriel Lace Blouse on kauniita ja miellytti mun silmää. Sekä sukat tottakai. Itsas sukkanumero pelasti tän kertaisen IK:n mun silmissä. Sukista ja niihin liittyvistä asioista oli paljon asiaa.

Myös nää pipot oli hauskoja sekä tuo lannehuivi.

Ootin myös et tää ois ollu Eunnyn eka numero, mut se seuraava vasta on, joten odotettavaa riittää.

At least IK summer arrived. I read most of it already. And Like. Articles, not patterns. I don't like too short "oops, yarn end"-gardigans or "rip-it-off" -tops. But, well, Notre Dame attracts me and also Oriel Lace Blouse.

And these are more for me.

Socks are great, always and everything linked to socks too. Me like. I thought this number would be Eunny's 1st, but the next one will be IT. So, waiting.

Huomenna ois bussimatkaa paljon edessä eikä unia voi (mä yleensä harrastan pitemmillä matkoilla nukkumista), joten bussineule pitänee keksiä. Armadillokset valmistunee tänään, joten taidan taikoa toiset sukat puikolle. Nimenomaan puikolle, se 30 cm pyörö on mun käteeni sopiva ja toimiva, Armadilloksetkin on syntyny sillä. Matkustusturvallinen.

7 kommenttia:

Arteeni kirjoitti...

POimit samat toteutettavimmat mallit IK:sta kuin minäkin =)

Anonyymi kirjoitti...

Siulla on galleria täynnä toinen toistaan ihastuttavampia töitä! Ihania!
Aurinkoa päivään,
TiinaF

Anna kirjoitti...

Opettajan painajainen; luokkaretki kenties tiedossa. Toivottavasti selviätte ilman oksuja :)

Anonyymi kirjoitti...

Minullekin tuli! On muoveissa vielä, mutta otan sen tonne lapsien nukutukseen mukaan, saa rauhassa katsoa kun ei tiistaisin telsustakaan tule mitään ;D

Marsvin

tikru kirjoitti...

anna, joo. Sepä se. Tosin bussimatkaa on apaut 1,5 tuntia suuntaansa ja mennään urheiluopistolle riekkumaan, joten takaisin tullessa voi olla väsyä porukkaa (Me wish) :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin samanlaiset fiilikset jäi IK:sta, luin myös artikkelit ja tykkäsin, mutta malleista ei yksikään pyytänyt päästä heti puikoille. Ja Eunnyakin etsiskelin turhaan, minäkin. Lannevaatteen mallikuvio miellytti mutta käyttötarkoitus ei, samoin pipoja ihailin mutta jostain syystä ei sormia ruvennut syyhyttämään. Ehkä se johtuu kesän tulosta.

Totoro kirjoitti...

Hyviä ja osuvia vaihtoehtonimiä olit ohjeille keksinyt. IK:n sukkaosio oli ihan jees, muuten jäi vähän blaah-fiilis. Oriel on kyllä nätti, mutta mulla taitaa olla liikaa rintavarustusta, jotta se näyttäisi hyvältä myös päällä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...