sunnuntaina, syyskuuta 30, 2007

Soctoberfest

Piikkari (pirulainen) kutsui mut osallistumaan olut..eiku sukkajuhliin ja nyt sit ois syytä miettiä mitkä sukat lykkäis puikoille. Hätätilassa aluksi kelpaa duunissa olevat superraitaiset sukat, joista toinen on nyt valmis ja toinen juuri käymis.. eiku luomistilassa. '
Tosin..
Vihervaaran ohjeprojekti suorastaan pinkaisi käyntiin ja apujoukkojakin löytyi :) kuul. Joten sukat saa virallisesti vielä oottaa hetken, sillä tahdon tuon ohjeen etiäpäin vauhdilla. Toivottavasti into ja järki kohtaa tässä vaiheessa.

Piikari invited me to take part to beer.. eh.. sockfest and now I have to think what socks to knit. First aid could be very striped socks at work. The 1st is ready and 2nd already CO.
But...
Greengable-pattern-project has got speed up and I've got help too. Cool. So, socks, sorry, you are on the waiting list now. Green and cables first. Hope the brain and the enthusiasm will meet.

3 kommenttia:

Piikkari kirjoitti...

Anteeksi :-D

Ja mulla on niiiin lehmä ojassa että et usko - pitkän aikaa on tehnyt mieli punaista palmikkopaitaa. Ha, ha!

tikru kirjoitti...

:)
Hyvä.. Ois kamala jos pitäis pakottaa. Hihat valmiit.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että teet ohjeen, paita on nimittäin niin ihanan näköinen enkä minä tosiaan jaksaisi tai osaisi tehdä sitä omasta päästäni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...