sunnuntaina, marraskuuta 18, 2007

Vihervaara

EDIT: ohje ei ole saatavilla, koska
"Pattern will be available in Vogue Knitting Fall 2008 to hit stands on August 7th".

Otan riskin ja julkaisen ohjeen hieman keskeneräisenä, mutta toivon saavani palautetta sen puutteista, jotta ne voidaan korjata. Ohjeessa on otsikon alla päivämäärä, josta näkee milloin sitä on viimeksi päivitetty. (Tsekkausneuloja sai puikot solmuun...ja mä aivot).

Mietin pitkään laitanko ohjeen ilmaiseksi jakoon vai kehittelenkö jotain kauppa-systeemiä..Näin joulun alla (juu, enää vaan reilu kk) päädyin vaihtokauppahaasteeseen..

Vaihtokauppa toimiipi seuraavasti:
Ota ohje käyttöösi ja maksa se haluamallasi tavalla auttamalla tai tuottamalla hyvää mieltä jollekin toiselle. Joulupadat ovat katukuvassa piakkoin, netissä jo. Voit myös maksaa ohjeen vaikkapa sukkaparilla sitä tarvitsevalle tai kolaamalla naapurin pihatien lumet. Ihan mitä vaan, pääasia, että maksat :)

Maksutapaideoita voi heitellä vaikka kommentteihin.

Vihervaaran ohje suomeksi.
Kokoja on kolme S, M ja L, joista kuvissa näkyy M.

Ravelryssa hupparin ohje suomeksi löytyy Vihervaara -hupparina.

GreenGable-hoodie's pattern in Finnish, soon in English too. I hope.

38 kommenttia:

Lintulai kirjoitti...

Kiva juttu, että laitoit ohjeen, on tosi upea neule :) Jossain vaiheessa tekisi mieli toteuttaa joten kysynkin, saako "maksaa" etukäteen opettamalla mukavan saksalaistytön neulomaan, ja neuloa sitten joskus kun uskallan kokeilla inspiraationi kestävyyttä :D

muoriska kirjoitti...

Niin nythän alkaa kohta Hyvä joulumieli-keräys, sitten voi lahjoittaa katastrofirahastolle ja jos laittaa Jokela-sanan ohjautuu ne rahat Jokelan kriisin hoitoon.

Katsotaan joskos minäkin kokeilen ohjetta.
Mutta saat ainakin lämpimän ajatuksen :)

tikru kirjoitti...

Juu, saa maksaa etukäteen tai jälkikäteen.. omantunnon mukaan :)

Anonyymi kirjoitti...

This is a beautiful pullover and I would be very happy about an english translation to knit it for myself.

Best wishes from Germany,
Claudia

Vilma kirjoitti...

KiitosKiitosKiitos! Mä oon odottanu tätä kuin kuuta nousevaa (en keksiny kuluneempaakaan sanontaa tähän hätään :D). Nyt pääsee Mambot käsittelyyn, kiitos vielä!

Maksupuolesta: ajattelin hankkia koulupuvun, HIV/aids-valistusta tai jollekin kanssasiskolle 6 kanaa toimeentulon lähteeksi Kirkon ulkomaanavun kautta. Onko toivomuksia näiden suhteen? :)

tikru kirjoitti...

vilma, päätä sä ken eniten tarvitsee :)

Lotta kirjoitti...

Oi mikä todella hyvä idea - laita hyvä kiertämään. Kyllä laitan. Kiitos ohjeesta!

Anonyymi kirjoitti...

Mä tulostan parhaillaan ja lahjoitan Parempilahja.fi kautta ainakin aapisia :)

Tarja kirjoitti...

Mie tulostin ohjeen : )

Meillä perhe teki useamman vuoden PELA:n kautta lasten ja nuorten tuki-ja lomaperhe työtä...8 lasta joka kuukausi viikonloppuisin meillä ja lomilla myös. Nyt "lomalla" siitä työstä,keräämme voimia jaksamiseen aloittaa uudelleen.
Ja joulupatakeräykseen laitamme myös rahaa.

Oranssi kirjoitti...

Taidan tehdä sukat sellaiselle ystävälle, jolla ei ole enää sukankudontamummoa ja joka ei itse osaa niitä tikuttaa.

Ohje osui ja upposi. Punaista Mamboa odottaa kaapissa kassillinen ja Keskilapsi joululahjaa. Ehkä lyhennän vähän... (kaventaa en osaa)Mahdankohan ehtiä? Red Cables, jes!

Kädentaidot-messuilla näkyi muuten kirkkaanvihreää, -keltaista ja -oranssia Mamboa. Oli huhheiräikeitä. Mahtoivatko olla uusia myyntivärejä vai kampanjalankoja?

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kivasta ohjeesta! Minun maksu lähtee kodittomien koirien hyväksi Romanialaiselle Tg-Jiun koiratarhalle: http://koti.phnet.fi/proanima/News.htm

Satu kirjoitti...

Hei.

Pakko kommentoida, nimittäin ideasi on iki-ihana. Olen tuntenut viime aikoina väsymystä eräiden vapaaehtoistöiden kanssa. Tunnen nyt, että sain oman osani. Ihana ohje. Lähtee keväällä puikoille. Elvistelen sitten kevätauringossa. :)

Markka kirjoitti...

Oho! Nerokas maksutapa, suorastaan. Sulle on paljon hyviä asioita tulossa, karma palkitsee :) Hyvä lähtee usein kiertämäänkin vielä.

Minä maksan viemällä kissanruokaa kissatalolle! Suosittelen muillekkin.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ihanan ohjeen julkaisusta!! Tämä päässee mullakin puikoille, kunhan joulutyöt teen alta pois. Malli on juuri sellainen sopivan simppeli ja silti kaunis. Ja tuo vihreäkin on aivan ihana... :)
"maksu"-ideakin on ihana, itse ajattelin tänä vuonna lähettää joulukortit SPR:än kortteina.

Anonyymi kirjoitti...

Oijoi. Ihana. Vakavasti harkitsen vihervaaran aloittamista, siinä vaiheessa kun on nähnyt unia hupparista se varmaan kannattaa?

Onko se ihan ylitsepääsemättömän vaikea tällaiselle tumpelolle?

Stricker kirjoitti...

Aivan ihana idea ja upea ohje! Minun pitää vaan keksiä Mambolle joku korvike, kun en siihen ole vielä päässyt tutustumaan, mutta kyllä noita varastoista löytyy varmaankin.
Ja maksun laitan Lastenklinikan kummien tilille menemään, kun paikka on valitettavasti ollut ystäväperheen toinen koti viimeisten kuukausien ajan.

tikru kirjoitti...

Anni, ei se ole ja voi kysyä apuja aina, yritän neuvoa.

Kiitos kaikille hienoista "maksuista" Mieltä lämmittää :)

Anonyymi kirjoitti...

ihana idea, kävisikö maksuksi se, että halaa miestä (siis omaa) vähän useammin, ja leipoo hälle rusinapullia pyytämättä, eikä liioin kiukuttele.

tikru kirjoitti...

routa.. tietty. Sehän on yks parhaita maksutapoja..etenkin jos se on se oma mies :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Aiwan ihana neule! Ohjeen otan talteen, ehkä joskus vielä osaisin tehdäkin tällaisen.

Helinä kirjoitti...

Taitaa tällä neulojalla olla silmät hieman ristissä, luin että maksaa voi vaikkapa koolaamalla naapurin lumet. Mielessäni näin heti kauniin kirkkaan kirjavat koolatut lumet pihatien varrella :D.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin kiitän ja kumarran. Tätä on odotettu :) Tulostin jo aikaisemmin ohjeen mutta en vielä tiennyt miten laittaisin hyvän kiertämään.

Tänään sitten vaatekaupassa myyjä kysyi kassalla "Haluatko pyöristää punaiselle ristille?" minä siihen että "Häh?". Roposia tuli lahojoitettua vielä kahdessa seuraavassakin kaupassa. Hyvä keksintö!

Anonyymi kirjoitti...

oi tämän ohjeen kyllä otan talteen :)
Maksutapaa en vielä keksinyt, mut kyllä mä vielä sen keksin...

Merith kirjoitti...

Toteutan joskus ja nappasinkin jo ohjeen. Maksun suoritan antamalla lapaset joululahjakeräykseen, jossa vähäosaisille lapsille kerätään valmiiksi paketoituja joululahjoja.

Anonyymi kirjoitti...

Suuren suuri kiitos ihanasta ja selkeästä ohjeesta. Mun Vihervaara on jo valmis (jos muutamaa langanpäätä ja loppukastelua ei lasketa). Neule on aivan mahtava! Tosin minulle (=XS) hitusen liian suuri, mutta koska tämä ei kuitenkaan mahdu takin alle, niin ehkä parempi, että tämän alle mahtuu lisälämmikettä.
Tiedoksi sinulle, että "maksu" ohjeesta lähtee eläinsuojeluyhdistykselle.

Jenni kirjoitti...

Moikka! Vaaleansininen Sinivaara on lähdössä puikoille. Kiitos ohjeesta ja maksu menee pakettien muodossa Joulupuu-keräykseen. http://keskuspuisto.org/main.site?action=siteupdate/view&id=79

merja kirjoitti...

Kiitos ohjeesta,koitan ehtiä sitä nyt lomapäivien aikana neulomaan..Muutamia muunnoksia meinaan kuitenkin tehdä ja toteuttaa sen villatakkina. Maksoin ohjeen osallistumalla pelastusarmeijan joulupatakeräykseen.

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
Ihana neule ja ohje. Toteutettavien neuleiden lista jatkaa kasvamistaan ja tämä on listan kärkipäässä...ei muuta kuin lankaa ostamaan...mutta minkä värisen? Maksun suoritan tekemällä omaishoitotyötä.
yt. blogiton neuloja

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Mahtava ohje ja aion toteuttaa sen ihanan suklaanruskeana. Maksun suoritan vaihtamalla _vihdoinkin_ loputkin hehkulamput energiansäästölampuiksi ja olemalla aktiivisempi ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei :)

Miekin voisin tehdä itselleni mustavaaran, jos vaan ohjeen saisin yhtään aiemmin kuin (mieluiten noin ensiviikolla :d)elokuussa.

Minä muuten vaihdoin lamppuni eillen energiasäästölamppuihin (tyyriitä ovat) ja lahjoitin männä viikolla vanhoja kalusteita seurakunnan kirpputorille. Tulevaisuudessa olen lahjomassa isäni jalkoja polvimittaisilla villasukilla, siskoni ja erään tuttavani vauvoja pienillä sulosilla neuleilla. Kävisiköhän nämä maksuna ohjeesta? Hyväätekevää uuttavuotta!

Anonyymi kirjoitti...

...minäkin voisin tykätä siitä ohjeesta ennen elokuuta, Sinivaara olisi haaveissa.

Käykö maksuna yleensäkin lahjat? Tein jouluksi paljon lahjoja perheelle, ja nyt tein siskolleni pipon ja ystävälle sukat.

Talsu kirjoitti...

Kiitos mahtavasta ohjeesta!

Ja "maksuni" tulee nyt jälkikäteen raportointina :) Minä annoin 3 kassia pieneksi käyneitä lastenvaatteita kiertoon, sekä minulle turhia käsityölehtiä ja puikkoja.

Anonyymi kirjoitti...

Heips!

Täällä yksi onneton kaipailisi Vihervaaran ohjetta. Lehti meni nimittäin sivu suun... Nyyh...

Saisinko sen ohjeen jotenkin sinulta tai onko sinulla ylimääräisiä lehtiä jaettavaksi?

Pretty please...

-Henna

Anonyymi kirjoitti...

Minun kävi myös ohraisesti. Koko julkaisu meni aivan ohi, eikä oikeaa numeroa lehdestä saa enää mistään. Voisiko millään olla mahdollista ostaa kopiota tuosta ohjeesta suoraan sinulta? Kaikki ratkaisuehdotukset ongelmaan ovat tervetulleita. Sopivat langatkin jo odottelevat kotona *snif*

Jännityksellä odottaen,

Sara

Mailia aiheesta voi lähettää osoitteeseen appalanda [at] hotmail piste com

Mari Ylikangas kirjoitti...

Heräsin aivan liian myöhään ja myös minä onneton haluaisin tämän ohjeen. Miten sen voisin saada?

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Minä kuulun myös liian myöhään heränneiden joukkoon ja kysyisinkin, että vieläkö ohjetta on mahdollista saada suoraan sinulta?

Mailia voi laittaa osoitteeseen annakaisa.kouvo @ gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Olen monessa blokissa ihaillut tuota vihervaaraa... Mutta kun rupesin suunnittelemaan että voisi itsekkin sellaisen tehdä... Heräsin liian myöhään... Olisiko ohjetta mitenkään saatavilla? -KirsikanKukka-

Miimu kirjoitti...

Onko Vihervaaran ohjetta saatavana enään mistään? Nim. harmistunut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...