maanantaina, maaliskuuta 24, 2008

Luovutan.

Menkää.

Neula ja neula.. kuka päättelis sukat?

7 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Menen. Tulevat tänne tiistaina. Tai siis menen jos huolivat kun en muista milloin olin viimeksi.

tikru kirjoitti...

Mä meen tänään. Täällä kun näkyvät pitävän auki palvelua toisena pääsiäispäivänä.

Anonyymi kirjoitti...

Mä voin mieluusti tulla päättelemään silmukoimalla sukat, oon ihan into piukeena kun juuri vasta opin tuon tekniikan! Itse juuri saan ekan Jaywalkerin valmiiksi ja olen aikeissa päätellä juurikin silmukoimalla sukat... Verenluovutukseen en voi mennä kun mulla hemoglobiini aina aika alhaalla joten kun on jo vajetta niin... Mutta hengessä mukana joka tapauksessa! Oon jo pitkään seurannut blogiasi vaikka nyt vasta itse oman blogini pukaisin. Tervetuloa käymään!

tikru kirjoitti...

Kelpas vereni mun ja jälleen kerran tätit oli mukavia, kahvi ja kääretorttu hyvää ja mehua meni litratolkulla. Nyt voi hyvällä omalla tunnolla sohvautua päättelee sukkia sekä naattia vapaapäivästä.

Anonyymi kirjoitti...

Menisin jos huolisivat, vaan ei niin ei.

tikru kirjoitti...

Vilijaana ja koi aina voi olla hengessä mukana :)

ittellä tuntuu näköjään välit venyvän turhan pitkiks, viimeks 2005, tosin tatuoinnit ja lävärit mm aiheuttaa 6kk karenssin, mut ois voinu jo aiemminkin taas kävästä.

satumh kirjoitti...

joo. pitäskin mennä verenluovutukseen tässä joku päivä. tossa vähän aika sitten kun kävin niin musta ei saatu otettua verta, vaiks hb oiskin ollut hyvä. suonet kun on vähän niin ja näin, niitei aina ota löytyäkseen..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...