keskiviikkona, maaliskuuta 26, 2008

Say cheese!

cheese
Juusto, juusto..
onneks sei oo keltainen :)
Mutta siis tyttömäisyys muuttuu noidutuksi juustoksi. Liekö ojasta allikkoon, mutta taloudellinen ainakin olen, koska neulon saman langan moneen kertaan.

Cheeeeeese. Luckily not the yellow yarn. But, not so girly anymore, it will be bewitched cheese, maybe. I'm so economical, knit the same yarn many many times. (Do I have to say that I want to get rid of that damn yarn).

Tilasin sitten, pitkän harkinna jälkeen(justjoo), Amy Butlerin laukkukaavat Weekenderiin sekä Sophiaan. Laukkujen upeita toteutuksia Neulovalla Nartulla, ja jollainmuullajotaennytlöydäjokaolitehnytSophian, joiden vikasyy (jälleen kerran syytän holtittomasta visan käytöstäni muita) oli noiden kaavojen tilaus. Toteutus voi viedä aikaa (ja hermoja), mutta tahtoo.

I ordered, after long thinking (yeah right), Amy Butler's Weekender and Sophia -sewing patterns. I have fell in love for Weekender when I saw it Neulova Narttu's great versions. In fact it is her fault that I use my visa again (yesyes, it is always somebody else fault when my visa squeks).

Tahtoo myös neulatöitä enemmän, toisten tekemänä tosin. Tatuointikuume nostaa taas päätään kovasti ja uutta kuvaa tahtoisin. Asiaa ei auta yhtään se, että tuijotan töllöttimestä kaikki mahdolliset Miami Inkin jaksot (eikä myöskään se, että tuijottelen jatkuvasti armaksen kuvia). Lääh.

I want more needleworks, well, not make by myself, someone artist please :). I want tattoo, one more. And it doesn't help that I watch every Miami Ink episode what I could and surf in tattoo pages (aaaand watch my DH's great tattoos all the time). Mewant.

Sain BetaBlogilistan käyttäjäksi kutsun ja samalla blogini hyökkäsi ko. listalla tilastoihin, otin sen pois siis hoteista ja topeista blogilistalla joskus viime kesänä, kun en tahtonut stressata lukijamääristä (onkelma siis omien korvien välissä). No yllätyin kuitenkin kovasti, että lukijoita on paaljon, vaikken listoilla näykkään. Kiitos teille siellä näytön toisella puolella... Vaikka väitänkin kirjoittavani blogia itselleni, ainakin väitin, niin nykyään se on jo paljon muuta ja paljon muille. Ja kuten joskus jo sanottua, Vihervaaran ohjetta ei olisi koskaan syntynyt ilman yleisön painostusta ja nyt se on jo ihan joissain muissa sfääreissä kuin mun blogissa :).

8 kommenttia:

laurar kirjoitti...

Mun Hattaravaara-Mambot huutelevat tuolta yläkaapista koko ajan vaan kovempaa. Ja toivottavasti mulle ei tuu kuvakuume uudestaan, nykyisissä on ihan riittämiin ;)

t. Yksi niistä uskollisista tilaajista sieltä blogilistalta

amelie kirjoitti...

Juusto näyttää ihan siltä neuleelta, joka Nicole Kidmanilla oli vasta jossain noitaleffassa, joka tuli telkusta. Olenko oikiassa? Mulla on takaraivossa ideana toteuttaa se puuvillaisena, mutta en ole vielä päässy lankapähkäilyä pitemmälle.

amelie kirjoitti...

No katos...ku lukis kerralla kaikki vanhemmatki postaukset, niin ei tarttis kysellä. :) Mielenkiinnolla oottelen lopputulosta.

tikru kirjoitti...

Laurakoo
vilauta vähän blogissa kuvia?
Ja sun blogi oli mun ekoja neuleblogeja tilauksessa ja on vieläki.. plus et vaaleanpunaiseen pikkuhiljaa hurahtaminen on osittain sun vika.

Amelie, juu :)
Noitavaimokkeestahan se.
Mä myös odottelen mielenkiinnolla lopputulosta.

laurar kirjoitti...

Jaiks, mä en ota vastuuta mistään ;)

Soile kirjoitti...

Pikku-Kettu on tehnyt tosta toisesta mallista upeita laukkuja.

Itse olen selättänyt pakonomaisen laukkuhysteriani. Noh, tilalle on tullut toisia pakkomielteitä...joten tasapainossa ollaan.

WeirdRockStar kirjoitti...

Miami Ink? Sinäkö myös?
Mustettako lisää? Komppaan!
Vaikka alkuperäisissä suunnitelmissa olisi viedä korvanlehdet skalpelloitaviksi tämän kesän aikana ( jos venytän niitä vielä, lehdet tulevat suhteettomiksi. Joten ylimääräistä sälää pois ja isommat plugit, kiitos).
Mutta nyt huomaan mussuttavani itselle että jos sitten vaikka ensi kesänä ja nyt voisin pistää sukanvarteen uusia kuvia varten...
On se hienoa. Tämä modifikaatio.
Ja neulominen.

Koukkuhelmi kirjoitti...

Hihii - olinkin joskus ihmetellyt miksei sulta näe tilastoja blogilistalla, tässä siis vastaus siihen ;-)

Juu, uskoisin, että meitä lukijoita sinulla riittää - en varsinaisesti ole mikään neulebloggaaja, mutta sinun tekemisiä tulee seurattua aika tiiviisti (vinkin olen saanut toiselta neulebloggaajalta, muuten en ehkä tänne olisi löytänyt). On kivaa seurata luomisprosessiasi ja upeita neuleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...