sunnuntaina, huhtikuuta 20, 2008

ink


Oon surffistellu ympäri nettiä ja selannu ehkä miljoona (enkä liioittele ku vähän) tatskakuvaa, symbolikuvaa, kuvaa ja ihan vaan kuvaa. Mutta se on ehkä kannattanut ja tiistaina näkee lopputulosta. Yksityiskohtia on selvinnyt ja annan sitten artistin taiteilla loput.
Ihan täpiöissäni.

I have surffed around the net and checked almost a million photos of tattoos, symbols, signs and .. well everything. And I think that my new tattoo is formed somehow. I have done some details and leave the wholeness to artist. Tuesday.. I'm so excited.

Links
BMEink
Ratemyink
1001tattoos

5 kommenttia:

WeirdRockStar kirjoitti...

No nyt löytyi!
http://www.ucalgary.ca/~elsegal/Sefirot/Sefirot.html
Kabbalismi ja alkemia!
Mä en tajua kuinka se ei heti tullut mun päähäni!

tikru kirjoitti...

Tänks. Tuo oli ihan uutta.. löysin suomalaisesta noituudesta merkille merkityksen liittyen toiveisiin ja niiden toteutumiseen. Samaan suuntaan viittaa nuo viikinkisymbolien systeemit.

tikru kirjoitti...

hmm.. toisaalta sefirot on kabbalassa puu, elämänpuu, ja sei oo ihan tuo sama merkki. ympyräisiä on enemmän ja muoto on vähän eri

WeirdRockStar kirjoitti...

On on mutta siitä on napattu tuo uloin kahdeksan ympyriäistä. Alinna on Shekinah joka kuvaa naispuolista Jumaluutta ja elämän luojaa. Alkuvoimaa jota myös Alkemiassa symboloi käärme. Kristinuskon syntyessä kirkon miehet ottivat asiakseen demonisoida naisen ja liittivät käärmeen puuhun ja siitä ollen perisyntiin ja jada jada.
Tästä itse asiassa kirjoitetaan usein Alkemiassa.

Mä olin niin hidas...

Kerro mulle viikinkisymboliikasta. Se on totaalisen vieras mulle.

tikru kirjoitti...

http://altreligion.about.com/library/glossary/symbols/blasatrusymbols.htm
Tuolla jotain perusjuttuja aluks
muutaki ku viikinkejä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...