keskiviikkona, heinäkuuta 30, 2008

Pyhä yksinkertaisuus - Holy simplicity

django3
Djangot aloitin intona, pakko oli saada ohje heti kun näin nämä. Into ei ole kadonnut, mutta nuo sukat ei oo mulle aivotonta ja rentouttavaa neulomista, ainakaan näin aluks tuntuu sille...

Joten kun tänään aamulla, muutaman tunnin unien jälkeen törmäsin Brooklyntweedin Twist A Square -pipoon niin...Varastossa oli juuri täydellistä ohjetta varten Noron Silk Gardenia, miehen pipoon varattuna ja ohje on Niin yksinkertainen, että Noro tulee siinä ihan täydellisesti esille. Ja toi lanka on ihan taivas..pehmeä, täydellisen sävyinen, neuloutuu itsekseen ja ja..
Taas on todettava, että yksinkertainen on kaunista.

TAS2

I saw these and had to get the pattern. I have knitted Djangos and love them, but they are not brainless, relaxing knitting, what I need just now.

Tas

So...morning read I Brooklyntweed and found the Turn A Square -pattern. I had already perfect yarn for my Dear's hat, Noro Silk Garden and this is simply, beautiful pattern. So CO. I love the yarn, softnes, colors, taste.. everything and the pattern is so simply that the yarn looks perfect. Love.


silkgarden

3 kommenttia:

WeirdRockStar kirjoitti...

Kauniita värejä ja syvyyksiä langassa.
Kerro mulle, mikä kutiavuus- aste silk gardenissa on? Mihin vertaisit sitä?
Olen nimittäin katsellut juuri noita ruskean sävyjä puoliavoimin silmin ja laskelmoivasti mutten ole vielä tilannut koska voi olla että raapisin ohuen pergamentin säpäleiksi.

tikru kirjoitti...

Aika basic, silkki tekee siitä vielä vähän nuovean pehmeän. Perheen herkkiksetkin kestää tätä. Kureyonia vähän aluks kärvisteltiin, mut kastelun jälkeen seki on menny kun ei oo kaulaa vasten.

Anonyymi kirjoitti...

Heh, juu, ei ollu mikään pala kakkua, ainakaan mulle ne Djangot. Vasta tokan sukan kanssa aloin tajuamaan sitä kuviota ;D Hienolta näyttää sielläpäin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...