perjantaina, elokuuta 15, 2008

Eka viikko takana - First week gone

lessonEka duuniviikko takana. Väsyttää aika paljon, kroppa on vielä lomalla, pää alkaa olla jo ehkäkenties työkuvioissa mukana. Töitten jälkeen pää tosin palaa aina neulomismoodiin.
jotain outoakummallista ja jännittävää on tapahtunut. Ne haluaa lisää. Mun suunnitelmia neuleita. Hitto. En tosiaan odottanu sitä. Aattelin et Vihervaara on kuin salamanisku, ei koskaan osu kahta kertaa samaan paikkaan.

Oon aika hämmentyny ja jännittynyt. Päässä on pyörinyt monenmoisia ajatuksia, mutta hullua olisi olla hyppäämättä sekaan tässä vaiheessa. Etenkin kun voi hypätä pois aina kun haluaa. Tarkoitan siis sitä, ettei leipä ole kiinni siitä, mitä käsistä lähtee.

Ja itsas oon jo hypännyt mukaan ihmeisiin. Tällä hetkellä kaksi projektia on matkalla merten taakse kahteen eri paikkaan. Toisen tosin soisin jo olevan perillä, tai kuristan jonkun. Se nimittäin on mun ihanin (sanan ihana merkitys on tässä tosiaan se naiselliseen ihanaan viittaava) neule ja itken ihan oikeasti jos posti kadottaa sen.

Mun melkein-olympia-neulekisalaji on lähes kasassa. Kolmiottelun eka vaihe; neulonta on suoritettu ja toinenkin vaihe; eli postiin juoksu (tehtiin tosin fillaroiden) tapahtui tänään. Enää on jäljellä viimeinen laji; ohjeen kirjoittaminen, joka sekin on maaliviivoilla, enää loppukiri.

Uutta lankaa on tulossa.. uusiin projekteihin.. Jännittävää ja aikataulu on tosi kiivas, mutta haasteitahan ei kaihdeta.
Lankoja odotellessa voin onneks neuloa "omia juttuja" eli pääsen käsiks taas Wisteriaan ja Djangoihin.

PS. Kameran hajoaminen muuten tipautti bloggausinnon ihan nollaan. Työkamera on lainassa viikonlopun, joten kuviakin saattaa olla luvassa.

wisteria

I'm quite tired. My body is still on holiday even it has visited workplace every day in this week. I have a little hunch that my brains are maybe, almost, perhaps, in working mode soon. Hope. :)
But after work I'm on knitting mode. Something weird has happened. They want more. My designs. My knittings. Shit :) I did not expect it. Really. I thought that Greengable was one thunderstone, never hit's twice to the same place. Eh.

I'm excited and ready to hop. Well, I have jumped already, a few things are on they way over the Atlantic ocean. Different places. I really hope that MAIL arrives. Scared like hell, that my one of the loveliest creation disappear.

My almost-olympic-knitting-competition is trial; knitting, writing, and running to the post office. Well, I have knitted already, the second part of the trial has done; I did not run, I use my bike and cycled to the post office. Last one left, write the pattern..

And new yarn is coming for new projects... I'm thrilled. :)
But, until that I have time to knit Wisteria and Djangos.

23 kommenttia:

san kirjoitti...

Onnea! Mä just tänään työmatkalla mietin, että paljonkohan VK:n suomen levikki on kasvanut tän numeron kohdalla ja poikiikohan se lisäkeikkaa :D En mä nyt sitä tarkoita, että se ois ainoo syy, miksi ne haluu lisää sua, ei, mutta haluaisin ajatella, että meillä "faneilla" on ollut edes pieni edesauttava merkitys.

Anonyymi kirjoitti...

Tää on niin mahtavaa! Tätä on niin hienoa seurata! Rohkeutta nyt, mene ihan tulta päin, äläkä yhtään pidä taskulamppua taskussa piilossa!

Niin siistii! Meillä on maailmankuulu suunnittelija täällä ja aina vaan paranee!

Sanoo ilu yhden punaviinilasin jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

...niin ja sanois muutenkin...

emilyoboe kirjoitti...

congratulations! I look forward to seeing more of your designs :)

TiinaR kirjoitti...

Hienoja uutisia! Eikä ole ihmekään, niin hienoja neuleita teet :)

Anonyymi kirjoitti...

Upeeta! Komppaan Ilua ja iloitsen täysillä sun menestyksestä!

Koskakohan kotimaiset julkaisijat ymmärtää, että heidän sormiensa ulottuvilla on tuoretta lahjakkuutta.

annekk kirjoitti...

Tosi upeeta! (En osaa kommentoida tän kummempaa, vaikka haluaisin.)

tikru kirjoitti...

San, kuulema piikki myynnissä :)
Kiitos.

ilu ;) jep, paristot vaihdettu. Khih.. maailmankuulu kuulostaa jo superhuvittavalta.

emilyoboe, thanks :) I hope that I'll manage to make something magical :)

Tiinar, kiitti :)

Annash, tuota kaverin kanssa pohdittiin, että miksi kotimainen ala ei herää tähän nettimaailmaan, ja etsi kykyjä täältä, sillä suomi on pullollaan uskomattoman taitavia neulojia ja suunnittelijoita. Blogeja seuratessa törmää mitä uskomattomampiin taideteoksiin. Ja ei, niitä ei näe meidän lehdissä.

Tiina kirjoitti...

Peesaan kanssa ilua ihan täysiä!!! Anna mennä vaan, ei tuollaista voi ohittaa!Mahtavaa!

anNu kirjoitti...

Iiks - malttamattomana odotan mitä olet saanut ja mitä TULET jatkossa samaan aikaan! Onnittelut. Tämä on loistojuttu.

Suvi kirjoitti...

Ihan täysillä eteenpäin vaan. Jänistely ja vaatimattomuus olisi tässä vaiheessa tyhmintä, mitä vois tehdä. Sä sitäpaitsi olet oikeasti hyvä tässä suunnitteluhommassa!

Susanna kirjoitti...

Mahtavaa Tikru, rohkeasti tuulta päin vain!

Mä kyllä ymmärrän miksi ne sut tahtoo, sun tekemisessä on joku sellainen kipinä, se mikä saa sut kokeilemaan voisko kirjoneuleen tehdä pyörönä vinoon jne, sitä kipinää tarvitaan jotta ne ohjeet ei ala toistaa itseään (vrt suomen käsityölehdet...).

Mä melkein kyynelissä ostin lehden stokkalta, myyjäpoika katto vähän hitaasti ku selitin sekavia "täällä on yhen Tikrun neule ja onneks tääl oli viel näitä lehtiä ja nää varmaan loppuu ihan just" :D.

tikru kirjoitti...

anne k-r ja tiina kiitos :)

annu, mä kyllä sit kerron et missä ja mitä, enhän mä malta olla hiljaa.

villapeikko, tänks. on vaan vaikea ajatella olevansa "hyvä" asiassa, jota "harrastaa" tai tekee vähän siinä sivussa. ja hei, sä kuulut ihan mun suosikkeihin, niihin bloggaajiin, joilta käy hakemassa harmoniaa ja intoa ja kauneutta.

susanna :) myyjäpoika-parka. se varmaan miettii vieläki et "mitähelvettiäseselitti".
Mutta siis, itseasiassa merkittävintä ei tässä kaikessa oo ollu se, et on jutut jossain jenkkilehdessä, vaan se, miten ihmiset on reagoinu ympärillä, niin lähiympäristössä kuin täälläkin. Se on se Jotain.

Elli ja Aura kirjoitti...

Mahtavaa :) Tosi hienoa, täysillä vaan mukaan kun kerran pyydetään!

Täälläkin on ensimmäinen työviikko takana ja nukahdin bussiin matkalla kotiin vaikken yleensä IKINÄ nuku bussissa tms.
Elli

Elina/ Mielitty kirjoitti...

Aivan loistavaa, että ura suunnittelijana on tolla tavalla aukeamassa! Onnea!

satumh kirjoitti...

onpa hienoa! :)

Jatta kirjoitti...

Upeaa! Onnittelut täältäkin, henkeä pidätellen oon seurannu kaikkea upeaa mitä olet saanut aikaiseksi :)

Tampereen neulojat menivät ainakin ihan sekaisin kun VK ilmestyi, mailit singahteli ja joka paikasta ostettiin lehdet kuiviin salamavauhtia. Meinasin minäkin jäädä melkein ilman, päivää myöhässä kun olin liikkeellä. Hui!

Terhi kirjoitti...

Onnea! Joo, oon kyllä sitä mieltä että sinun ammatissa lisätienesti ei ole yhtään pahasta. Suomen neulesuunnitelija-piirit tuntuu muutenkin olevan aika pienet, siis blogimaailaman ulkopuolella. Kannattaa lähteä merten taa! :)

Niin, ja se VK ei vieläkään ole saapunut Jyväskylään, ainakaan sille Ärrälle jossa minulla on varaus... hivenen ottaa pannuun kun Hesassa kyseistä lehteä jopa sivelin mutten viitsinyt ostaa muilta pois.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa, täyttä höyryä eteenpäin! Ei mikään ihme, että kiinnostus on herännyt, sun neuleet on upeita!

ColibriDreams kirjoitti...

Vau! Tosi upeaa! Kyllä sun neuleita kannattaakin pyytää, on ne niin hienoja. Jään jännittyneenä odottamaan, mitä ihanuuksia oikein olet taas luonut.

Mari kirjoitti...

Oumaigaad! Ihanaa! Jännää! Onnea!
Nyt muakin rupesi jännittämään sen yhden pakerin puolesta...
:-O

Katjuska kirjoitti...

Mahtavaa!

En ihmettele yhtään, että haluavat sinun jatkavan suunnittelua. Itsellä on langan osto edessä :)

Onnea!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa! Sä teet hienoja juttuja ja on upeaa, että julkaisijat ovat sen ymmärtäneet. Täyttä höyryä eteenpäin, me täällä kannustetaan ja hankitaan varmasti jokainen läpyskä, jossa on jotain sun suunnittelemaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...