lauantaina, huhtikuuta 04, 2009

Punaista - Red

red yarn in the red bag

Aamulla matkaan lähti Punainen laukku, jonka sisälle eksyi punaista lankaa Titityyn kojulta, jossa oli RUUUHKAA. Kävin kyynärpäätaktikoimassa ja pääsin lankahyllyjen lähelle. Seinän takana törmäsin yllättäen tuttuun... Sylviin. Säväyttipä hassusti nähdä "mun takki" esillä. Terveisiä vaan Secret Wooliin, mä olin se outo hiihtäjä kameran kanssa.
sylviI took my new Red bag with in the morning.. and suddenly it was full of red yarn. There were rush, so much people in the Craft Exhibitions and specially in Titityy-stand. I use my elbows and get near the yarns :). Behind the wall I crashed into someone.. Sylvi was there. Hanging on the wall. It was so unrealistic moment to see it there. Funny thing. Waves to Secret Wool, it was mee, who jumped with the cam there.

Pikavierailu käsityömuseossa oli vinkeä. Lentäviä taideteoksia. Huippuja ideoita materiaalien kierrätyksessä ja hulvatonta huumoria ja kauneutta.
Ja sielläkin punaista.

I visited in the craftmuseum also. Flying things. Love the ideas and use of recycled material. And Red too.

Kyberneettinen Pegasus by Vesa Väänänen
art

Ja valkeaa
Pegasos by Matti Lepistö

art

Ja hauki on kala tai laivan kokka..tai..
Yuna lentää by Jussi Tukiainen

art

Ja lehmätkin lentää.
Flying cow by Seppo Suomensyrjä.

art

9 kommenttia:

.k kirjoitti...

Kyllä olisin mieluusti halunnut nähdä sen laukunkin. Erittäin kivan värinen!

Anonyymi kirjoitti...

Samaisilla messuilla olin minäkin tänään pyörähtämässä, ja viihdyin melko pitkään noilla samoilla kojuilla.:) Olin matkassa tätini kanssa, joka ei itse juurikaan käsitöitä harrasta, mutta ihailee suuresti toisten töitä. Sylvin nähdessään hän tyrkkäsi minua ja sanoi: "KATO! Eiks oo upee?!" Itse asiantuntijana huokailin ja kerroin, että se on muuten Mari Muinosen Sylvi ja se on todellakin upea. Oli kyllä hauskaa nähdä Sylvi ihan livenä, kun omaa ei ole vielä tullut neulottua. Harmi, etten törmännyt sinuun messuilla, olisi ollut hauskaa tavata oma idoli. :D

-knittintin-

Terhi kirjoitti...

Ja taas käytiin Jyväskylässä salaa? En olisi kyllä vilinästä sinua löytänyt edes jos olisin tiennyt etsiä...

iso gnu kirjoitti...

Siellähän sitä ja samoilla kojuilla!

Tapasin messuilla yhden ei-neulovan ystävän ja hän ei ollut huomannut muutaman tunnin aikana yhtään lankaliikettä! Neulojana en varmaan ohittanut vahingossakaan yhtään!Näin me katselemme maailmaan omien lasiemme läpi!

Terhi kirjoitti...

Minä en ohittanut yhtäkään pysähtymättä mutta olen kyllä sitä mieltä että niitä oli vähemmän kuin viime vuonna. Eli ei ihme jos ei osunut sihtiin,

Tiina kirjoitti...

Kiva oli nähdä, teitä muitakin:) ei todella yksin tarvinnut olla... hyvä niin! Olis voinu sellasen fanipisteen laittaa lähistölle missä olisit nimmareita jakanut;)

Meillä Miio kysyy joka päivä milloin pääsisi lentonäyttelyä katsomaan, pitänee mennä pikaisesti...

Terhi kirjoitti...

Fanipistettä kannatetaan! ;)

Katja kirjoitti...

Tiina sanoikin että pyörähdit, olisit vain rohkeasti esittäytynyt! Sylvi meinattiin ostaa minulta moneen kertaan (en myynyt, se on munmunmun!), ja lukemattomien käyntikorttien taakse kirjoitin nettiosoitetta mistä ohje löytyy, ylpeyttä puhkuen että se on suomalainen ohje. Lisää tällaisia kiitos!

tikru kirjoitti...

Terhi, haha.
:)

Knittintin.. öh..idoli, kuulostaa pelottavalle :)

Katja, näytti sullakin olevan tekemistä :) ja toisaalta on sangen typerän tuntuista esitellä ittensä. Tosin meinas lipsahtaa et toi on mun takki :)

Tiina, kannattaa mennä ja tutkailla ihan ajan kanssa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...