keskiviikkona, syyskuuta 02, 2009

Tanssii susien kanssa, eiku.. - Dance with the wolves..not..

Eiku neuloo koiranpennun kanssa.

Meinaa tulla kiirepaniikki. Karvakorvainen otustus vaatii huomiota ja lanka-puikot-neule -yhdistelmä on Mukava Lelu. Meillä on kehittynyt uusia asentoja (seisominen tai pöydällä istuminen), tapoja (yhdellä kädellä, toisella kiskotaan lankaa ja neuletta turvaan innokkaalta apurilta) ja paikkoja (ulkona keinussa, ulkona penkillä, ulkona laiturilla, ulkona.) neulomiselle.

Valitettavasti oikea kamera unohtu kotiin, mutta matkassa oli mukana vanha känny, joten jotain dokumenttia... kotiin jäi myös vara-lisäpuikot, joten 3-puikon päättelyn voi hoitaa mustekynällä.

Nyt uskaltaa vähän hengittää. Iso proggis on maalla saunassa kuivumassa, jotta huomenna saan sen taas käsittelyyn. Toiseen proggikseen on aikaa 10 päivää. Kaikkeen. Kääk. Onneks se on syliinmahtuva.

Not.. but knitting with the puppy.
I have had furry helper with knitting. And it really not make things faster.. Yarn-needles-knit -combination is Very Interesting Toy for Salli the puppy. I have been so busy and will be. At least one week. Then I have time to knit or not to knit. These projects are very interesting and I really want to get everything ready, but there has been things to take my time.

But knitting with the puppy.. I have developed new positions, ways and places to knit. As you see on the upper photo, knitting is on the swing, I (yup, thats my figure) stand and knit and Salli try to catch the yarn tails...

And what happens when you need to make 3-needle BO and you have only 2 needles? The pen.
Next... knitting. See you later, alligator.

4 kommenttia:

Artesanity kirjoitti...

Hyvä kuva, mä ensin katoin että siinä ammutaan tauluun :)

Tiina kirjoitti...

Sullon sadonkorjuukiireet sit iskeny... ei taas malttas oottaa mitä niistä syntyy!

Tuija kirjoitti...

Hih! Mulla on kaksi kissaa ajoittain työjarruna, mutta langan ja puikot jättävät kyllä yleensä rauhaan. Sen sijaan haluaisivat istua syntymässä olevan neuleen päällä. Jos on jotain vähänkin pidempää syntymässä, niin kerroksen vaihtuessa siitä neuleen päältä täytyy ensin häätää kissa, joka protestoi närkästyneenä sen mielestä tarpeettomia puolenvaihtoja. Pyörö on kateista parempi, koska silloin voi yrittää piilotella siellä syntymässä olevassa tuubissa. Ja jos puikoilla on jotain pienempää johon ei mahdu päälle eikä sisään niin odotas vaan jos se neulomus täytyy johonkin laskea - siinä päällä nököttää välittömästi kissa. Terveisiä siis karva-apurille ja täälläkin odotellaan kovasti, että mitä siellä nyt valmistuukaan!

satumh kirjoitti...

heheh. määpäs oon joskus hädissäni paremman puutteessa joutunu ottaan päättelyavuks sellasen hiuspidekejutskan, hauenleuan, vaimitänenyt on. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...