sunnuntaina, joulukuuta 08, 2013

"Heka on lähtenyt isolle kirkolle"


... sanoi Alla kun tämän kuvan näki Helvistä Helsingin kadulla. Sielläpä se Heka hurmaili ystäviä ja kylän miehiä (ja naisia) sekä aiheutti yleisen lässytysgeenin aktivoitumisen. Neiti seikkaili urheasti uudessa raitajumpperissaan, jonka raidat kuitenkin tulivat vanki-moodiin, ei haisunäätämäisesti (eikä myöskään kirahvisti).

helvi in the city


Helvi kaiken muun ohella vieraili Naisten joulumessuilla, josta tarttuikin mukavasti matkaan villi setti Ilun lankoja suosikkiväreissä. Tykkään hurjasti noista Ilun vahvoista semisolideista ja nyt on luvassa raitaa ja vaikka mitä sukkaa, lapasta ja pipoa.. ehkä jotain muutakin. Lankoja on kolmea eri paksuutta ja kerkesin ne jo pyöritellä kerille, jotta neulominen pääsee heti vauhtiin.

Yarn


Yarn
Villavyyhti on myös Helvi-ystävällinen paikka ja siellä Helvi visiteerasi tovin jos toisenkin. Karvakorvan tutkiessa lattiatasoa ja nauttiessa rapsutuksista sohvalla, tutkin minä kirjoja ja lankoja. Hurrrrrmaannuin (yllättäen) blingbling-lankoihin Lanitium ex machinalta ja ostin kolmea väriä.. blingiä. Ihan tuli yötaivas mieleen. Veeran Lankaleikkiä olin jo himoinnut tovin, joten se lähti matkaan myös... Aika herkku sekin.helvi in the city


We visited Helsinki, Helvi and I.  She was a tiny dog in big city and enjoyed it a lot. As well as I did. These yarns and all.. specially good friend..s... pure pleasure. 

Tänään oltiin jo kotimaisemissa ja Helvi sukassaan...


helvi

2 kommenttia:

MevrouwWalvis kirjoitti...

Oi Helvi <3

Siiri kirjoitti...

voi kun tuo koira on suloinen! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...