lauantaina, elokuuta 27, 2005

Pipo vai kauppakassi - The cap or the shopping bag

Suomen kesä on kylmä ja vähäluminen, joten mä teen taas pipoa. Testaan hahtuvalangasta (Pirtin kehräämön) korvaläpällistä "kissapipoa". Tuo näyttää valtaisalle, voi pukea päälle ihan kokonaan, puikkoja on käytössä kuusi, johtuen siitä, etten tähän hätään löytäny tarpeeks paksua pyöröpuikkoa. On muuten aika ärsy neuloa noin. Ohjeen mittoja tutkailin Novitan syysnumerosta -04, jossa on Huopasesta tehtyjä pipoja ja lapasia. Toivon tosiaan, että huovutus pienentää tuota, tai sit mullon uus kauppakassi.

Summer on Finland is cold and only little snowy, so I knit cap (again). I'm trying to knit a "cat cap" (a square and it looks like cats ears). The yarn is unspun (by Pirtin kehräämö) and the cap looks huge, I could wear it. I have to knit with six double pointed needles, becouse I cannot find circular needle thick inaf. I reallu hope that after felting the cap would be little smaller, or I can use it as a shopping bag.

2 kommenttia:

Sahrami kirjoitti...

Käsialasi vaikuttaa ihan lupaavalta huopumista ajatelleen (mitä löysempi neulepinta, sitä enemmän sillä on tilaa huopua, kovin tiukkaan kudotuttua ei saa kunnolla huopumaan).

tikru kirjoitti...

Tuota samaa pohdiskelin, siis, että hahtuvasta neulotun pitää olla löysää, jotta huompuminen tapahtuisi kunnolla. Hyvä, että varmistui.. Noita pupusia kun neuloin niin puikot oli ohuemmat ja käsiala tiukka ja niinpä huopuminen jäi vain osittaiseksi.

vaihdoin äsken pyöröpuikkoon, isoimpaan mitä mulla oli, kun palo hermot noitten sukkapuikkojen kanssa. Nyt pitää vaan löysäillä käsialaa vielä enemmän.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...