sunnuntaina, elokuuta 21, 2005

Viimeisimpiä - Latests


Tää vihreä neule on mun suosikki nyt. Tulis vaan tarpeeks kylmä, että voisi pitää. Lankana Novitan 7 veljestä, puikot 4. Ohje ihan omasta päästä, raglankavennukset yms. sovellettu Novitan uusimmasta lehdestä muutamien ohjeiden perusteella. Tein neuleen tasona, mutta miettin kokoajan voisiko sen tehdä pyöröneuleena. Inhoan kappaleiden yhteenompelua ja päättelyä.

This Green one is my favourite now. I just wait that weather is cold inaf to wear it. Yarn is Novita's 7 veljestä, needles 4 mm. Pattern is my own, I variated some patterns from Novitas new magazine (for raglans etc). I made it flat knitting and thougt all the time that couldn't I make it circular. I hate finishing works.


Tein myös kesällä omat Legs-puput omin sovelluksin (ohje Ullassa). Koipeliini, tuo oranssi, on käytössä luokassa, sillä on paha tapa varastaa kirjaimia ja numeroita.

I made also my own Legs-bunnys, variaisons from original Schmeebot and finnish pattern from Ulla. Orange one, Koipeliini, is now in my classroom and he has got bad habit to stole letters and numbers.
Hahtuvalankana Pirtin kehräämön hahtuva ja puput kävi pesukoneessa 40 kirjopesussa. Kutistuivat noin 25%

I felted those in washing machine 40 degrees. They shrinked about 25 %.

2 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Onpa hieno palmikkopaita. Itsekin ajattelin jotain tuollaista, mutta sitten rohkeus petti ja hain valmiin ohjeen Garnstudion sivuilta.

tikru kirjoitti...

No vähän jännäsin myös itse. Palmikoita kun ei ole kamalasti tullut tehtyä. Tulos oli kuitenkin onnistunut ja nyt ois suunnitelmissa jo seuraava.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...