maanantaina, syyskuuta 19, 2005

Väreissä

Valkea paita on nyt tässä vaiheessa. Helma on kainaloissa asti ja toisesta hihasta puuttuu 10 cm. Teen raglankavennukset pyöröneuleena. Säästän saumoissa ja viimeistelyissä.

Sain eilen levennettyä ne oranssit housut. Onneks viittin tehdä moisen. Niistä tuli loistavat. Just sellaset ku oon yrittäny ettiä kaupasta. Kelpaa nyt jumppailla. Hintaa moisille tuli 11 euroa kun taas kaupasta halvimmat mitkä olisin kelpuuttanu oli 29 euroa. Mukava huomata, että joissain sentään vielä säästää itse tehden verrattuna kaupasta ostettuun.

En selvinny viime viikollakaan ostamatta lankoja. Revontuli-Hippya ja 7veljeksen punaista raitaa. Hippysta tulee huivi ja pipo ehkä.. ja raidasta lapas-sukka tjv. Ei voi vielä tietää. Värit oli vaan Niiiiiiin herkkuja.

2 kommenttia:

Pirkko kirjoitti...

Hyvän näköiset muuten ne jumppahousut! Mistä otit mallin? Minkälaista kangasta sulla on niissä? Mä olen "kasvanut" vanhoista jumppahousuistani, joten olis sama homma edessä kohtapuoliin.

tikru kirjoitti...

Ne on vielä kivemmat nyt leveempänä. Malli on otettu vanhoista olohousuista, eli housut kankaalle ja ihan suoraan leikkasin siitä taka- ja etukappaleet erikseen. Lahkeet on suorat, vyötäröllä kuminauha ja nilkoissa myös kiristeltävät.
Kankaana on nukkapintainen tuulipukukangas, Eurokankaasta reilut 8€/ metri. Kangasta meni 1,2 metriä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...