sunnuntaina, lokakuuta 16, 2005

Viikonlopun aikaansaannoksia

Kietaisuneule valmistuu ehkä sittenkin. Sen neulominen on tuntunu niin puulta, et välillä on ollu pakko tehdä jotain muuta. Niinpä myös isoäidinneliöt ponchoa varten ovat valmistuneet. Ne oottaa, että joku kasais ja viimeistelis, päättelis langat ja sellasta pientä. Itseasiassa ponchosta on valmiina ehkäpä puolet nyt, kun neliöt on virkattu. Toisen puolen olen kasaillut jossain vaiheessa, mut iso osa työtä on jäljellä. Tähän liittyen...Novitan paras anti oli viimeisellä aukeamalla, poncho-kisan osanottajien pieniä kuvia. Siellä oli hauska idea isoäidinneliöiponchosta, se oli katkaistu edestä.. lähes keeppi. Mietin ensin tekisinkö sillä mallilla, mutta ei tuo mun toimi niin.

Kietsu on siinä vaiheessa, että sen toinen hiha on kyynärpäässä ja muut mahdolliset osat on jo ommeltu yhteen. Piti siis päästä työssä eteenpäin, mutta neulominen ei napannut.

Piirtelin tuossa kahvia juodessa tv-tasoa, saa nähdä syntyykö, se vaan pitäis vääntää töissä, sillä täällä kämpälle ei tilaa ole. Seinälle on myös ollut harkinnassa pitkään iso graafinen taulu. Aihe on ja malli siihen, toteutus vaan antaa taas odottaa itseään. Onneks loma on pian tulossa, jos sillon sais aikaan jotain tuollaisia.

5 kommenttia:

Mielitty kirjoitti...

Minäkin olen virkannut viikonloppuna pieniä palasia, tosin sydämenmuotoisia. ;)

tikru kirjoitti...

Aika herkkiksiä ne sun sydämet. Mä muuten en kamalasti rakasta tuota virkkaamista ja luulen, että kun tuo poncho-sängynpeittotaijokusellanen valmistuu niin saa virkkaaminen olla hetken taasen.

Susanna kirjoitti...

heips! mä en nyt oikein ymmärrä miten olen elänyt ilman sun blogia. Täällähän on ihan mun näköistä juttua :D Kiva blogi!

tikru kirjoitti...

kts :)

Sanni kirjoitti...

Pitkästäaikaa kun kiertelin neuleblogeja, niin löysin tännekin. Sulla on kauniita ja taidokkaita töitä. Tulen takaisinkin ;) Noi pipot on herkullisia..-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...