maanantaina, marraskuuta 14, 2005

Leiskaa ja muuta

Sivun asettelut on päin helvattua Exploderilla. Voi ärsyke. Mä en millään jaksa säätää nyt, mut mua ärsyttää se aivan suunnattomasti. Pedantti joissain asioissa. Myös nuo sivumarginaalin napit ei näy ko. selaimella. Olis mukava toivotella sen käyttäjille Firefoxin latausta jo ihan turvallisuussyistä, mut se kyllä ei ratkase sitä onkelmaa, ettei blogi näytä hyvälle kaikilla selaimilla.

Oon muuten havainnu et moni neulebloggailija vuodatuksen puolella pitää siitä
joulumaisen punaisesta leiskasta. Hassua.

Itsas kaikenlainen kotisivujen ja blogin ulkonäön säätö vie ihan tuhottomasti aikaa, jos sen haluaa tehdä hyvin. Varsinkin kun taito siinä ei ole huipussaan vaan vasta kokeiluasteella. Mukavaa puuhastelua kuitenkin, vaatii vaan hermoja ja aikaaaaaaa. Ja myös parempaa visuaalista näkemystä ku mitä mä kykenen. Puoliskoni hallitsee moisen mahtavasti.

7 kommenttia:

irja kirjoitti...

Vuodatukselaiset pitää punaisesta, koska valmiita pohjavaihtoehtoja oli vain kolme tai neljä. Ne ei-punaiset on aika pliisuja. Saahan sinne vaikka mitä, jos kyvyt ja aika riittää.

Punainen mullakin aluksi oli, mutta siihen kyllästyy pian.
Hienoahan se olisi, jos osaisi tehdä mageet sivut. Toistaiseksi on kivaa vaan olla olemassa, blogi blogien joukossa.

Kivat rinsessat oot väsänny!

Susanna kirjoitti...

Mua taas ei kiinnosta pätkääkään miltä mun blogi näyttää exploderilla, vapaaehtoisesti en sitä ohjelmaa koneellani avaa :D Mutta oikeita omia sivuja tehdessä on vähän pakko ottaa sekin huomioon :/

Se on kyllä totta, että pieni ikuisuus vierähtää kun alkaa säätämään näitä sivuja. Mä oon vaihtanut värityksiä varmaan 100 kertaa, mutta koskaan en ole tyytyväinen ja silmiäkin särkee, ja sitten vaan laitan valkoisen pohjan takas :D

Anonyymi kirjoitti...

miksi teet kirjoitusvirheitä?

tikru kirjoitti...

Mitkä lasket kirjoitusvirheiksi?
Jos kenties haluat kirjakieltä tänne, niin turha toivoa, saat päänsäryn moisesta. Mä jutustelen blogiini ja kirjoitan tasan sillä tavalla kuin puhunki. Tästä postauksesta en bongannut enää yhtään varsinaista kirjoitusvirhettä äkkilukemalla. Yhden siitä korjasin heti postauksen jälkeen. Kaikki muu on kyllä ihan sitä mitä tarkoitettukin.

Voisit ehkä valaista tarkemmin, mikäli asia vielä vaivaavaivaa.

Ja muuten, tuo vuodatuksen blogien leiska ei ollut arvostelua vaan on pistänyt silmään erityisesti se, että monet neulojat ovat tykästyneet juuri tuohon punaiseen. Ei ole varaa arvostella bloggerin valmiilla pohjalla..

tikru kirjoitti...

Ah ja jotta vastaisin itse kysymykseen: miksi teen kirjoitusvirjeitä..

Rapatessa roiskuu.

Susanna kirjoitti...

Voi elämä.... "miksi teet kirjoitusvirheitä?" joillain on sitten pienet ongelmat..."Miksi kirjoitat nimettömänä?". Jostain syystä näillä nimettömillä on aina ihan kummat jutut :D

laurakoo kirjoitti...

Susanna: :D
Pienet kirjivirheet vaan piristävät tekstiä (ks. mun blogi)
Sitä paitsi työelämässä ja koulussa saa ihan riittämiin miettiä ja hioa sanavalintojaan, tää olkoon vapaata temmellyskenttää.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...