perjantaina, marraskuuta 11, 2005

Rinsessa-autolla-ajokämmekät

Kädet on autolla ajaessa kylmät, mut lapaset on tappovälineet ratissa, joten kämmekäät.. Ja jotain rinsessamaista munkin eloon. Väri sopii hianosti carbunnyn kanssa yhteen. Tyyli ennen kaikkea.

Suurin ongelma on tehdä toinen samanlainen. On nimittäin tasan luovaa neulomista; vähän sitä sun tätä ja sinnepäin..

6 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Minä olen vähitellen oppinut pitämään tuota luovaa neulomista harrastaessani koko ajan ruutuvihkoa vieressä... Helpottaa muuten kummasti esimerkiksi samanlaisen sukkaparin aikaansaamista. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ai ku kaunis :)

Mielitty kirjoitti...

Aikas ihana! Hirveellä vauhdilla sä aikaansaat neuleita, missä välissä sä kaiken teet?!

tikru kirjoitti...

Mullakin on tuo ruutuvihko käytössä, mut nyt en jaksanu-viittiny. Ehkä mä saan aikaseks jotain sinnepäin. Onhan ne ainaki sit persoonalliset jos ne on erilaiset.

Neulon yleensä aina kun katon telkkua tai luen netistä jotain. Nyt on ollu laiskat viikot liikkumisen suhteen ja toisaalta töitten jälkee on ollu niin väsy, et on tarvinnu käsille tekemistä, et aivot nollaantuu. Ei tarvia lukee enää tentteihin, jää aikaa muuhun. En siis osaa lukee kirjoja ja neuloa samalla.

Tiina kirjoitti...

Hieno tuli!

Katja kirjoitti...

Tosi kiva! Minä teen kyllä muistiinpanoja aina neuloessani, mutta se, säilyykö lappunen, onkin sitten eri juttu. Joko 2v piirtää sen täyteen hieroglyfejä tai 6kk syö sen. Tai taloudesta löytyvä insinöörinketale 29v saa siivouspuuskan ja pistää kaikki lippulappuset paperinkeräykseen. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...