torstaina, joulukuuta 08, 2005

Hamekankaan (?) ostossa

Töistä tullessa eksyin taas paikalliseen käsityömekkaan. Sinne, jossa ne ammattikäsityöläiset myy tuotteitaan. Ja nyt niille, jotka herneistää helposti varoitus... näytän muutaman aivan loistavanhauskan idean, mitä aion kokeilla ideavarkaan lailla ja en kyllä todellakaan muista keitä olivat alkuperäiset käsityöläiset. Pahoitteluni.

Nää huopatontut vei mun sydämen. Aivan mahtavia, persoonallisia ja huippuidea joululahjaksi esim. sukulaisperheille. Mietin että tuonne sisälle voisi tehdä vaikka pullonpaikan glögipullolle..

Nää kynttilanjalat sopis sellaseen jääkattaukseen. Tosi kauniita ja siistiä työtä, vaikka onkin rautalangasta väännettyä :).

Ja sit se mun hamekangas. Menin kangaskauppaan. Eksyin. Törmäsin verhonkangasosatolla ruskeapohjaiseen, sydänkuvioiseen kankaaseen, joka päätti hypätä mun matkaan. Keittiö on kaivannut jo pitkään jotain muuta kuin tilapäisratkaisua ja tuo suorastaan syöksyy ikkunaan. Vielä en oo päättäny tuleeko siitä yksi leveä verho vai kaksi sivupaneelia. Tuo ikkuna ja sen edessä oleva iso pöytä kun sanelee tiettyjä ehtoja.
Nam. Puoliskoni pyörittelee taas päätään..

Sanomattakin lienee selvää, että se hamekangas jäi vielä kauppaan.

3 kommenttia:

TiinaV kirjoitti...

Aivan ihania tonttuja!

miu kirjoitti...

Mitäs hamekankaasta, jos on noin hienot verhot!

JaanaV kirjoitti...

Tontut on tosi hienoja! ja minä varmaan tekisin paleliverhot, niin kuvio pääsisi hyvin esille. Tosi hauska kangas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...