sunnuntaina, joulukuuta 04, 2005

Ullan jouluekstran pikavilkaisut

Tuota katsellessa alko heti sormia syyhyttelee ja inspiroimaan joulusukat. Muut jäänee tuonne muille tehtäväksi, en nimittäin perusta kamalasti koristeista enkä muista krumeluureista. Ei sillä etteikö ne kauniita ja taidokkaita olis, mut ei vaan jotenkin osu kuin nyrkki silmään.

Juniorin paita on kaulusvaiheessa, muutamaa kerrosta vajaa. Uupuu päättelyt ja pari korostusraitaa sekä se muokkaus jne. ennenkuin näkee kelpuutanko sen. Kelpuuttaako saaja sen on vielä eri asia :)

Kattelin tossa valmiiden Mystery2:n kuvia (yahoon listalta) ja huokailin. Onneks joku on tehny sen valmiiks asti, joten mäkin ehkä ymmärrän ohjeesta jotain. Tai sitten mummi saa aika pienen ja omalaatuisen huivin.

Jouluaskartelulinkkejä muistiin
sinooperi
tiimari (pdf)
metsävastaa
Merjan joululinkkejä

3 kommenttia:

derea kirjoitti...

Kiitos noista joululinkeistä! Tuosta Tiimarin sivulta löytyi hyviä ideoita joulukortteihin :)

Katja kirjoitti...

Usko pois - kyllä se mystery 2 alkaa siitä muotoutua. Itsekin olin sen kanssa muutamaan otteeseen helisemssä, mutta tuli kuitenkin valmista.

tikru kirjoitti...

Katja: Lohduttavaa, pitäis vaan tarttua toimeen eikä ihmetellä. Se vaatii kuitenki keskittymistä sen verta, ettei viitti räpellellä. Kolmoseen asti on valmista mut ne kaks viimestä vihjettä on tuolla oottamassa

Derea, ole hyvä vaan jos oli apua. Selailin eilen askarteluja etsien.. koulussa muksujen kanssa kun pitäis taikoa joulujuttuja. Laitoin ne tuohon näkysälle itsellekin muistiin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...