maanantaina, tammikuuta 23, 2006

Kuin irtokarkkeja koko rahalla

Kävin töitten jälkeen kaupungilla. Kolme lankakauppaa. Saalis on kiitettävä. Tosin kaikki noista ei varmaankaanehkäkenties tuu Phildar-imitaatioon vaan tarkoitus ois noista valkeista Kitten Mohaireista saada aikaan se olympialaisten Kiri.

Tässä on lankoja, joista ajattelin taiteilla sen sinisen imitaation. Tosin noista turkoosista vihreään kaatuvat varmaan otan pois, mutta tuo kasa on nyt keskellä olohuoneen lattiaa ja nautinnollisesti tuijottelen sitä silmät kiiluen samalla kun neulon samos-pipoa. En siis malttanu olla eilen alottamatta mitään Almost-Mariahin jälkeen.
Ihan kihisyttää päästä aloittamaan ja testaamaan.


Almost-Mariah näytti tälle vielä tunti sitten. Toivon syvästi, että se ei hajoa pesukoneessa värjäyksessä. Iskin kyllä silitysystävällisen ohjelman ja vielä ilman linkousta, joten rasitus pienempi kuin mitä värjätyllä isoveli-paidalla oli. Jänskättää.

5 kommenttia:

Liinu kirjoitti...

Mitä lankaa ovat nuo kaksi liukuväjättyä sinivihreää kuvan edessä keskellä?

tikru kirjoitti...

Red Heart Mozart Color Romanialaista akryylisekoitetta, jossa on 10% mohairia seassa. Jämäkorista lankaliikkeestä, eikä kuulema lisää saa. Kuva valehtelee vähän, väri on sinivalkea - sellainen oikein kylmä. Ei vihreää seassa.

tikru kirjoitti...

samaasta langasta on tuossa alempana nuo kirjavat kohdat mallitilkusta.

Liinu kirjoitti...

Siksi kyselen, kun minulla on kolme kerää tuollaista lankaa. Siis kerittyä kerää. eikä mulla ole tietoa, mitä se on. Voisin lähettää sulle, jos haluat.

Liinu kirjoitti...

Laitan omaan blogiini kuvan langasta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...