perjantaina, tammikuuta 27, 2006

Kultainen Kudinpuikko

Kultainen Kudinpuikko on nyt julkistettu kaikissa kategorioissaan sekä äänestäjien kommentit on luettavissa blogista. Meni kahvipannullinen kahvia kun lueskelin nuo läpi ja maitokin loppu jo aamusella :).

Lämpimät onnittelut kaikille voittajille. Ansaittuja kaikki.

Mieltä lämmittävää (kahvikin lämmittii juu) oli lukea myös kommentteja omasta blogista. Motivoi kovasti jatkamaan ja parantamaan (ainakin kuvien laatua köh..ed postauksen peilikuvaa ei lasketa), oppimaan uutta ja pohtimaan mitä jakaa ja miten. Parasta tässä käsityöbloggaamisessa on tietty yhteisöllisyys ja vuorovaikutus ideoiden ja ohjeiden sekä kokemusten jakamisen rinnalla.

3 kommenttia:

laurakoo kirjoitti...

Yhteisöllisyys ja vuorovaikutus ovat tosiaan uskomattoman voimakkaita neuleblogilandiassa, en ois ikinä osannut kuvitella et bloggaaminen antaisi näin paljon.

Sitä paitsi syksyisellä saikulla ollessani blogikommentointi oli (lähes) ainoa kanavani "tavata" ihmisiä päivän aikana, kun en olis päässyt omin avuin ulos enkä sisään kotitalon alaovesta -sehän se oli se tuotteliaisuuden salaisuus :)

tikru kirjoitti...

Äläpä Laura väheksy ittees. :)

Mä oon tuotteliaimmillani silloin kun parempi puolisoni on ei jutteluyhteyden päässä. Karu totuus, et bloggaaminen ja neulominen yms. ei ole sittenkään prioriteettilistan kärjessä (ainakaan ihan ekana tai tokana) vaikka joskus niin voisi kuvitella ;)

Susanna kirjoitti...

On varmasti yksi parhaimpia asioita mitä olen tehnyt, että aloin bloggaamaan. Jos olisin töissä, merkitys ei ehkä olisi niin suuri, mutta kun mä vaan lorvin :D niin on tosi kiva saada tätä kautta aikuisia ympärilleen. Ja vaihteeksi ihmisiä joita kiinnostaa minussa ja tekemisissäni joku muu,kuin lapseni...

Mä tykkään sun blogista kovasti, edelleen :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...