lauantaina, tammikuuta 28, 2006

Missä on keisarin uudet vaatteet?

Maiju julmasti haastoi... Ja koska meemi on hauska niin antaapi mennä.
Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Onneks "pukeuduin" ennen kuin kömmin tähän peiton alta. Alusvaatteiden lisäksi r-collectionin tosi vanhat, tosi isot, siniset collegehousut, yläosassa on valkeavaaleenpunavihertävä raidallinen narutoppi, aluspaitanakin pidetty. Päässä on vihreä BiBo (en sentään uni pipo päässä, mut tukka on kuin peikolla ja silmillä aamuisin).

Haastan ihan kenet vain, joka tähän haluaapi vastata, varsinkin aikaisin aamulla vapaapäivänä kaikkein herkullisimmat pukeutumiset esille..

Siitä Suomen olympiablogista...voin kyllä pistää käyntiin, mutta tehdään siitä sellainen, että kaikki halukkaat saa postauksia laittaa... Palaan asiaan iltapäivällä. Ehkä siivouksen jälkeen *irvistää*

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...