perjantaina, tammikuuta 20, 2006

Pikaisia pohdintoja

Susanna kiroili Novitan uuden raitalangan nukkaantumista. Mun Aino-pipo, se oranssi, on jo ihan kamalannäkönen, vaikka en oo pitäny sitä paljoakaan (Ainosta tosin varoitetaan jo vyötteessä, mutta..). Pop-paita ei koskaan päässyt pitoon, mutta siitä tuli pipoa ja lapasia, näin pipon ekaa kertaa joulun jälkeen toissa päivänä. Ihan hirveeks kulahtanu jo nyt.

Jättiraidasta tehdyt polvisukat on ainakin vielä ihan ok, toiv pysyykin. Pidossa ne on ollu vaihtelevasti. Myös mun seiskaveljes-neuleet, mitä tein tossa syssymmällä on kaikki ihan ok. Samoksesta kauan sitten tehty pipo voi loistavasti. Vuosia sitten tehty revontulineule seiskaveljeksestä on aikojen saatossa vähän nyppyyntyny, mut siivouspäivä auttaa.

On varmasti eroja laaduissa langoilla ja harmi on maksaa kallista hintaa, jos laatu ei vastaa vaatimuksia. Esim. ton Ainon suhteen oon tyytyväinen, etten tehny siitä paitaa, kuten suunnittelin.

Mun visa electron ei sit oo käypää valuttaa phildarillakaan, joten tilaus jäi kesken siinä vaiheessa kun tuli ilmoitus ettei hyväksytä sun korttia hä. Hmph. Ei sit. Ja juu, se postimaksu oli 3 €, en tiä mistä mulle aikasemmin pomppas se 5. Harmittaaaaaa, mut toisaalta ihan hyvä, säästyy rahat ehkä johonkin muuhun. Aukeis niin luvattoman mukava ostosmaailma muuten.

Nyt sohvailee almost-Mariahin hihan kimppuun. Vakaa aikomus saada se kasaan tänä viikonloppuna. Tuntuu muuten sille, ettei ois saanu mitää aikaseks pitkään aikaan, mut toi Mariah vie kyllä aikaa näköjään tehokkaasti. Tänääki oli töissä laukussa pipolankaa ja puikko mukana kun valvoin jälki-istuntoja, mutku ei ennättäny..

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...