tiistaina, tammikuuta 24, 2006

Raitamakkaraa

Ehkä kolmas hihaversio. Eka jonka älysin tehdä nurjat silmukat päälle. Muttamutta, en sitten huomioinut tarpeeksi sitä, että nurjilla silmukoilla lankojen paksuudet erottuu paljon selvemmin kuin oikeilla, joten.. Seuraava ja toivottavasti lopullinen hiha on juuri aluillansa. Ei tuo makkaraversio näytä hullummalle oikeat silmukat päälläpäin. Mut toisaalta Phildariin verrattuna ehkäpä liian siisti. Ei vielä ainakaan kyllästytä :) noitten vatkaaminen.. saa nähdä huomenna tai ensi viikolla.

Almost-Mariah näyttää kuivana tumman ruskealle, mikä on itsas tosi hyvä väri. Kuvan lykkään tänne kunhan se vetoketju hyppää paikalleen ja pahin etikan haju kaikkoaa.

Myöhemmin: Paksummat puikot, kaksinkertaisia lankoja ja johan syntyy muutakin kuin makkaraa. Ei malttais lopettaa ja mennä unii.

12 kommenttia:

mari kirjoitti...

No niin, no niin, se on melkein siinä! Nurja puoli ulospäin on mun mielestä kivemman näköinen... mistäköhän sulle vielä saataisiin sellaista phildarin pampulalangan korviketta? :)

tikru kirjoitti...

Musta myös nurja puoli on parempi, se on jotenki rikkonaisempi :). Yritin ettiä täältä jotain efektilankaa eilen, sellaista jossa olis ollu isompia sattumia, mut ei löytyny ku hapsulankoja ja kimalteissa.. Pitää pohtia, tosin toinen hiha on jo kohta kainalossa. Tai siis neljäs..

Maiju kirjoitti...

Onko kellekään käynyt koskaan niin, ettei plogisivu päivity? Olen autonkorjaustekstistä asti tarkastellut tätä plogia päivittäin ilman että mitään muutosta olisi tapahtunut. Nyt sitten sattuman oikusta painoin Refresh -nappulaa ja johan ilmestyi uusia päivityksiä kehiin. Ihmettelen kovasti miten ei päivitykset näkynyt minulle.. Noh, onpahan tässä sitten uutta lukemista ainakin, jos ei muuta :).

Soile kirjoitti...

Jos saa antaa pikku vinkkiä, alkuperäisessä paidassa on vuorotellen nurjia ja oikeita kerroksia. Siten saat vielä eläväisemmän pinnan. Ja ehkä piilotettua lankojen paksuuseroa. Nimim. tutkinpa tuossa vaihteeksi phildarin sivuja... :)

tikru kirjoitti...

Soile, kiitos vinkistä (aina saa antaa vinkkejä :)), tuota mä vähän ounastelinkin, pitää kattoa mitä teen tuon hihan kanssa (ts. haluan mahd samanoloista, joten taidan vielä kerran purkaa). Pelkkä nurjakin näyttää kivalle ja toisaalta taas elävyyttä sais lisää jos tekis sekalaisia kerroksia, mut ettei se vetäs makkaraks. Langan paksuuserot korjaantu aika hyvin kun tasoittelin paksuimman langan mukaan muut kaksinkertaisiks tai sekalaisiks.

Blogipäivitysten näkymättömyys on lähinnä kiinni omasta selaimesta, että mitä siellä on varastoitunut muistiin. Jos selain ei tyhjennä ko. tiedostoja kuin harvoin, niin saattaa käydä niin etteivät päivitykset näy, ennen kuin uudelleenlataa sivun. Asetuksien kautta saa tuota sivujen tallennusmäärää vähennettyä jos haluaapi.

tikru kirjoitti...

Soile, tai no kuka muu tahansa myös... onkohan se ainaoikeaa? Vai onko kerrokset sekalaisesti? Sitä mä en nimittäin enää hahmota tuosta.

AnneM kirjoitti...

hei mitäköhän olen tehnyt väärin kun se nappi ei taaskaan näy mun sivulla? Osaatko kertoa? Siis se team finland-nappi..

tikru kirjoitti...

Osoite ainakin on oikein kuten myös se koodipätkä.. ainakin äkkivilkaisulla. Vuodatuksen ja bloggerin välillä on kai joku viha-ilman rakkautta-suhde, joten tallenna kuva ittelles ja sit laitat napin sivulle. Voi olla et linkitys bloggerissa olevaan kuvaan ei toimi.

Soile kirjoitti...

Sanoisin että ne on aina oikeaa. Otin nettikuvasta suurrennosta ja musta se näyttää siltä että ensin on sileää oikeaa ja sitten muutama aina oikein kierros. Sillain että nurjia harjoja on joku kolme kipaletta tms. hyvin kapeita siis. Phildari tuli eilen ja nyt opetellaan ranskaa :) tässä lehdessä ei ollut tuota sinun yritelmäviritelmääsi. mutta kaikkea muuta kivaa kyllä ja paljon! (tohkeissaan)

tikru kirjoitti...

:) Kiitos Soile. Mä virittelen tuota nyt pääasiassa oikealla ja teen nurjia korostuksiks.
Mä taidan joutua vaihtaa korttia et saa noita Phildareita..

Soile kirjoitti...

tai lainaa jonkun toisen korttia. minä tilaan mun siipan kortilla. liekö laillista mutta toimii. tosin siipalta pitää kysyä ensin lupa...saanko tilata lankoja "katsoo anovasti ja räpyttää ripsiä". mun tekisi mieli tilata sitä möykkylankaa, bowling tai jotain sinnepäin. värivaihtoehdot vähenevät joka päivä, pitää kohta räpsyä ripsiä uudemman kerran ;)

tikru kirjoitti...

Puoliskon korttia..hmmhmm.. *virnistää*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...