tiistaina, tammikuuta 31, 2006

Suhde koetuksella

Armas puoliskoni on kiltisti ottanut vastaan neulomukseni ja suuria valituksia ei ole kuulunut. Itse jopa korjasi yhden palmikkopaidan hihat itselleen sopiviksi, kun aliarvioin hauksen kokoa kröhöm..

Mutta tuota..
En oo ihan varma pitäiskö kuvateksti ko. mallin vierestä paikkaansa mein perheessä "He'll be perfectly happy to wear it". En taida testata suhteemme kestävyyttä (johon uskon ja luotan enemmän kuin kallioon) tällä neuleella. Rajansa kaikella ja jos puhutaan siitä kirouksesta poikaystäväneuleissa ni tää varmaa sisältää kaikki ennusmerkit. En kehoittaisi kokeilemaan.

Ostin siis Sandran 2/2006. Malleista mikään ei suoralta iskenyt(paitsi ehkä tuo em. negatiivisesti), mutta yksityiskohdat on useissa mielenkiintoisia.

6 kommenttia:

mippe kirjoitti...

Hahaha, aika villi paita :D Mä en oo viel avokille oikein mitään uskaltanut neuloa, yhdet lapaset ja villasukat joita itse toivoi. Ihan vaan parisuhteen onnellisuutta silmällä pitäen :f

tikru kirjoitti...

Mäkin aloitin aikoinaan villasukilla, mutta kun sietokyky kasvaa ni voi sit pikku hiljaa neuloa enemmänkin :)

laurakoo kirjoitti...

Yöks. Pitänee tuota Sandraa silti kipittää kohtapian jonnekin selailemaan :) Siin on hyvä hinta-laatusuhe.

Oon neulonut armaalleni viiden yhteisen vuoden aikana kaks paitaa (joista kumpikaan ei o aktiivisessa käytössä), parit tumput (missä lie), parit villasukat ja ison kasan pipoja (kaikki aktiivikäytössä). Oon kysynyt useammastakin eri neulemallista, et tykkäisiks, mutta aina tuo vastaa et joo, mutta älä tee. Miks? No siks kun, jos en käyttäiskään sitä, nin sit sulle tulee paha mieli. Jatkan siis hyväksi havaitulla pipolinjalla :)

Maiju kirjoitti...

Hihii, kuva teksteineen pisti hymynkareen huulille ;).
Toistaiseksi en ole omalle puppelolleni pyynnöistä huolimatta suostunut neulomaan villasukkia kummempaa: Tiedän, että halusta huolimatta paidat jäisivät lämpöpatterillani taakuulla pitämättä. Mutta pipo on tällä hetkellä tilauksessa, joten pysyttelen sillä linjalla minäkin ;).

mari kirjoitti...

Hui tuo paita on aika kamala. mutta siinäkin on aika kiintoisan näköinen tuo kaarroke...

Soile kirjoitti...

Tähän on pakko kommentoida, että miesten neulemallit ovat yleensä...aika...hmm, miten sen nätisti sanoisi? tylsiä? mistä ne suunnittelijat saavat päähänsä että miehet tykkäävät harmaista ja ajattomista (=ankeista) Vähän säpinää miestekin neulesiin! Siipalleni olen tehnyt yhden paidan, jonka hän suunnitteli itse. Liekkejä ja muuta motskari teemaa ja on muuten viihtynyt päällä. Missään lehdessä en ole koskaan nähnyt mallia josta olisi tullut mieleen että hei tuon teen ukolleni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...