torstaina, helmikuuta 23, 2006

Korttitemppuja ja värikästä eloa..

Pääsin taas olympianeuleen ja muiden säätöjen jälkeen käsiksi raitaprojektiin. Pari päivää taas neuloskellu tätä ja toivon tosiaan, että malli onnistuupi. Tulossa on siis jotain mohairista neljällä värillä ja kolmen pisteen vihje (viisi pistettä voidaan unohtaa) on että, kuvassa on 1 ja neljäsosa hihaa.

Korttikauppa ei onneks onnistu. Yritin parissa rajojen ulkopuolella olevassa kaupassa, toinen tosin vaan oli lankakauppa, toisessa myydään mm. tällaisia. Lankakaupasta olisin halunnut tätä vihreänä paidan verran (janojoitainmuutakinihanvähänvaanjajaja..).
No enivei, ei onnistu, joten säästyy rahat. Parempi just nyt niin.

Väreistä tällä hetkellä on selkeesti in tumma ruskea, turkoosi-sininen, vihreä limestä myrkkyyn ja sit tietty noi peruskestot eli punainen, oranssi, valkea. Vaaleanpunainen yrittää hetkittäin työntyä johonkin vaatteisiin vaikka ei suosikki olekaan. Musta ja puhtaat harmaat (vs. likaisenharmaat) taas kuuluu peruskamaan. Täysin ulkona mun värisilmämakuaistista on violetti, pastellit, neon-välähdykset, kylmänä keltainen ja punainen sekä sinappiin viittaavat värisävyt mukaanlukien räkä ja ydinjäte.

Ai miks mietin näitä? No kun kattelin tuossa mitä ihmettä oon vääntäny ja minkä värisinä tänä vuonna ja taitaa toistua nuo in-värit tehokkaasti.

5 kommenttia:

iona kirjoitti...

Hei, tää raitaprojekti sopii hienosti sun blogin nykyiseen ulkoasuun sävy sävyyn ;)

tikru kirjoitti...

Johtuu varmaan siitä, et noi raitalangat on tuossa yläpalkin kuvassa :)

iona kirjoitti...

Hih, mahtaiskohan tuossa piillä syy :D

Mielitty kirjoitti...

Olen kerran tilannut tuolta Barbarellasta ja tilauksen tuleminen vain kesti ja kesti... Ruotsalaista tehokkuutta? Tuotteisiin kyllä olin tyytyväinen.

Odotan mielenkiinnolla mitä tuosta raitaprojektista syntyy.

tikru kirjoitti...

Mielitty
Samoja koruja saa osittain tilattua kotimaasta
http://a-ilusion.com/kauppa/index.php
Mutta tosiaan vaan osittain. Tosin ilmeisesti ko. firma tilaa wildcatin tuotteita pyydettäessä jos jotain erikoisempaa haluaa.
Oon tuolta jotain tilaillu ja ihan tyytyväinen. Postikin tuli muutamassa päivässä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...