sunnuntaina, helmikuuta 26, 2006

Silmukkamerkkejä - Stitch markers

En yleensä käytä silmukkamerkkejä, mutta nyt valmistaudun iltapäivän lätkäpeliin, se Suomi-Ruotsi (jos joku ei tienny). Raitaprojektin oikean neulominen on jokseenkin puuduttavaa, joten kavennuksien kohtiin tarvitaan herättäjät.

Otetaan vanhat, ei enää niin ihmeitä-tekevät-rintsikat. Kuten ennenkin, kerätään talteen uusio-korjauskäyttöä varten kaaret, lenksut ja hakaset. Tadaa.. lenksut, ne on kuin luotuja silmukkamerkeiks.

I usually don't use stitch marks, but today there is legendary Olympic Hockey Game in Torino. Finland - Sweden. And my stripe project is so K, that I need something to wake me up when there is decs.

Well.. what happened..
Take some old not-anymore-so-wonder-bra. As usually, take rings, hooks etc. to keep them for repair work and fixing. And tadaa.. The rings are perfect for stitch marks, won't they?Let the game begin, I'm ready..

8 kommenttia:

AnneV kirjoitti...

Siis mikä ajoitus! Mä tein ihan saman tempun perjantaina, kun piti saada lisää lenksuja tuohon hmm. aika isoon neuletyöhöni ja sitten muistin, että jossain pitäis olla rintsikanlenksuja. Ei ollut paljon aikaa penkoa, mutta löysin ne tosi nopeasti ja nyt on sitten käytössä ollut mustia, valkoisia ja puuterinvärisiä rinkuloita. Kyllä neuletarvikkeeksi kelpaa melkein mikä vaan.

Helminalle kirjoitti...

Jippijaijee...
Nyt mäkin pääsen vihdoin eroon kulahtaneista imetysrintsikoista, joita on jäänyt tuonne pyörimään. En oo kaikkia raaskinut poiskaan heittää, eikä niitä voi (enää) eteenpäinkään antaa, mutta nyt voin hyvillä mielin saksia kaiken kierrätettävän irti.
Mä tarvin silmukkamerkkejä, mut kaipasin ideaa ja tässä se nyt on. Nää ideat on parhaita. Jää vielä muisto vavva-ajoista itelle.
Kiitos muuten tikru sulle vielä olympialaisjärjestelyvastaavuuden hoitamisesta =O)!
*Kävelee hihitellen kaivelemaan rintsikkalaatikkoa*

amelie kirjoitti...

Ja minä oon luullu olevani ainoa, joka käyttää noita rintsikkarenkuloita silmukkamerkkeinä.
Ne on kyllä käteviä. Sopivan kokosia ja kevyitä. Pitäs vaan hommata lisää uusia rintsikoita, että sais tuhota kaikki vanhat.

merja kirjoitti...

kiitos hyvästä vinkistä!
en ikinä oo aatellukaan et niitä vois käyttää neuleissa=)

tuitu kirjoitti...

KIITOS :) *poistuu rintsikka laatikolle saman tien*

nanna kirjoitti...

Nanna: kiitos, minäkin aina ihmettelin, mihin meidän mutsi niitä säästelee;-)

Stricker kirjoitti...

Mulla on myös ihan samanlaisia silmukkamerkkejä ... mitään ei saa heittää pois :-).

kristinknits kirjoitti...

I love the stitch markers ... very inventive! : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...