perjantaina, maaliskuuta 24, 2006

Eh

Kävin kaupassa ja mukaan tarttui Novitan kesä.
Mitähän helvattua mun päässä just sillon liikahti. Tai no, lähinnä yksi pitsineulekuvio pisti silmään ja siksi lehti lähti mukaan, mutta muuten noista malleista ei voi kuin yhtyä Lauran kommentteihin sekä Derean nauruun siitä mekosta. Miten K U K A A N voi kuvitella, et teini-ikäinen tyttö laittaa päälleen kirjavankukertavan neulotun mekon, joka on vielä kaiken lisäks ihan karmivan mallinen - tekee sirosta mallitytöstäkin pönäkän. Muutenkin.. mua tökkii yhä ja ikuisesti ehkäpä nuo pätkävärjätyt pastellihöttöset. Ei vaan iske.

Ja yks..vielä mikä tökkäs pahasti on se, että jos lanka on pätkävärjätty niin miks helvatussa neulepinnassa pitää olla sekä pitsiä, että palmikkoa. Sukissa tuon vielä ymmärtää, mut paitana. Uh. Yksi tai kaks tehokeinoa riittäis.

3 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Aamen taas. Mun ei enää tarvi edes teilata näitä lehtiä omassa blogissa ku muut ehtii ensin :D Olipa vaan harvinaisen tylsä lehti. Jäin (taas) miettimään myös sitä, että eikö suomalainen nainen oikeasti halua käyttää mitään lämpöisiä, normaaleja värejä ikinä?

Syksyllä tulee turkoosit talvea varten (no ehkä yks punainenkin) ja keväällä tehdään villi hyppy pastellisävyihin ja vitivalkoiseen. Suomi on maailman ainoa maa, missä pastellit on muotia joka vuosi, riippumatta siitä mitä mieltä Pariisissa ollaan :/

Tiina kirjoitti...

Äläs nyt Susanna, ne pastellit ja pätkävärjätyt sopii niin kivasti neonvärisen tuulipuvun ja korkokenkien kanssa! ;D

Roora kirjoitti...

Mulle ei tule siitä kesämekosta mieleen mitään muuta kuin yöpaita. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...