keskiviikkona, maaliskuuta 08, 2006

Uusin Moda

Laura onkin jo ruotinut tehokkaasti uutta Modaa, mutta lisään vielä muutamia omia suosikkeja sekä kommentteja. Pääkirjoitus oli muuten aikas mielenkiintoinen... Se olis hieno ele jos SK ei ois ryssiny edellistään. Nyt tuo näyttää vähän nuoleskelulle. Toisaalta Lea Petäjä mm. on blogannu jo pitempään, et sinäsnä ei voi suoraan tuomitakaan, Moda on selkeästi enemmän sisällä käsityönorttien maailmassa kuin SK. Valivali, mikään ei oo hyvin..ei sillon ku mollataan eikä sillon kun kehutaan.

Mä yritän. Kovasti yritän ymmärtää ja viehättyä kesäneuleista. Yritänyritän.
Tässä takissa on jotain kaunista ja simppeliä, väri on mun makuun aivan hirveä, mutta malli on kiva PAITSI en ymmärrä noita 3/4 hihoja. Näyttää kovin usein sille, että vaate on jäänyt pieneksi kun pituutta on viruttu lisää.


Tää valkea ihanuus on tyylikäs ja kaunis. Jos pitäisin kesällä neuleita niin tää varmaan ilmaantus mun vaatekkaappiin... tosin toi hihattomuus, näin harteikkaana on aika riskialtista, malli on valittava suht tarkkaan.

Itsekin entisenä X(ja muutama muukin X)L-kokoisena en vieläkäään voi käsittää näitä halatteja, joita tarjotaan isoille naisille. Miettikääs kun on rintavarustusta enemmän kuin vähän niin tuo näyttää lainapeitteelle.
Ei hivele silmää ei. Olis edes jotain leikkauksia, mutta ei laskeutuva kangas ja liehuva malli vaatteessa pelasta ja pienennä. Saattaa se tietyn kohda peittää, mutta kokonaisuus on huijaamaton ja korostaa vaan sitä komeutta. (Komea on muuten sana, jota harva teini-ikäinen haluaa itsestään kuultava..äläkoskaanikinäsanositäkellekääntyttöselle nimim. traumoja)


Tähän malliin suorastaan ihastuin. Siis malliin, en paitaan vaan tuohon naiseen. Aivan ihanan näkönen. Pirteä ja veikeä. Kaunis. :) Paita on kamala.


Varjostinta haluan testaa. Mulla on täällä kämpällä ehkä miljoona jalka-pöytä- ja muuta lamppua. Nyt niissä on muutamassa sellanen varjostin, et melkein mieluummin pitäis ilman varjostinta.. Tää on hauska idea ja pääsee kokeiluun. Joku kässälehti syksyllä (moda tai sk) esitteli myös varjostimia, jotka kiinnosti myös, mut en saanu mitää aikaseks. Kirpparilta löytyy hyviä kehikkoja, ja no, pari lamppuakin löytyny eurolla tai parilla.

8 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Tuo uuden Modan malli 12 näyttää kivalle (pitkät hihat olis miustakin plussaa ja voihan ne tehdäkkin tietysti :) ).
Kun en nyt just pääse minnekkään kauppaan tai kirjastoon ja kovin tahtoisin tietää niin kertoisitko, mistä langasta tuo neule on neulottu?
Olen muuten ihaillut siun raitaprojektia :D

tikru kirjoitti...

OnLinie 28 borneo on lankana puuvilla-viskoosisekoite, puikot 3-4.

Raitis on kohta toiv valmis.

Lappis kirjoitti...

Naulan kantaan, nuo "isojen tyttöjen" (mä en oo mikään tyttö enää...) vaatteet ovat järjestään hirveitä halatteja, niin kaupassa kuin käsityölehdissäkin. Toiveikkaasti aina katson, josko olisi jotain hyvin istuvaa lehdessä, mutta turhaan. Sitä kuitenkin kuvittelee että itse ompelemalla voisi saada sopivan. Jos osais vaan ensin kaavottaa...

t. nimim. "komea tyttö"

ps. Mä en ole muuten koskaan ymmärtänyt hihattomia neuleita. Jos on riittävän lämmin kulkea ilman hihoja, on takuulla liian kuuma kulkea esim. tuollaisessa poolokauluspalmikkoliivissä. Tai ehkä mä olenki outo (jätti)lintu. Menen muualle paasaamaan.

Meri kirjoitti...

Oletteko huomannut, että tytöttely (naisista yleensä) on taas lisääntynyt ? Mm. urheiluselostuksissa, luennoitsijoiden suusta, keskustelufoorumissa olen kuullut kk:n sisällä useaan kertaan. Ilmapiirissä taas jotain naisvastaista / tarvetta vähätellä naisia ?
Asiasta toiseen, Sandrassa 3/06 on aivan saman oloinen malli kuin tuo 12, mutta kudottuna erisuuntaan, pidennetyillä kerroksilla. Sandran ohje on paremman näköinen 2-0 (myös kamun mielipide ;-D)

Mielitty kirjoitti...

hassua, en ole saanut kolmeen neljään-päivään sun päivityksiäsi näkyviin, onkohan tuliketussa taas vikaa?

Mua ärsyttää tytöttely, vaikka olen vasta 26. Tosin olen syntymävanha.;) ...ja tuo komeaksi kutsuminen on ehkä vielä ärsyttävämpää, minusta rotuhevoset on komeita, ei naiset.

Ja sit mua ärsyttää vielä 3/4-hihat ja hihattomat poolopaidat ja kaikki... Taidan mennä oman blogin puolelle valittamaan.;)

Taiska kirjoitti...

Minä taas tykkään vajaamittaisista hihoista. Osasyy on varmaan siinä, että oon alle 160cm lyhyt ja käsien pituus on samassa suhteessa... Mutta muutenkin tykkään, ei ole hihat haittaamassa puuhia. Kuinkas usein ruokaa tehdessä on hihat soosissa ;o)

tikru kirjoitti...

No ruokaa laittaessa ne hihat vetää automaattisesti ylös tai sit huitoo kotosalla menee lyhythihasessa. Vaikka ne lyhyemmät hihat ois kuin käytännölliset niin silti mä pidän pitkiä, jopa vähän ylipitkiä hihoja paremman näkösinä.

On mun lahkeetki aina märät polveen asti kun keli on mitä on, mut silti men luovu ylipitkistä lahkeista.

Jokaiselle makunsa mukaan. Toki koko ja mittasuhteet vaikuttaa tähän paljonkin, mut yleensä kun ranne on paljaana niin musta näyttää sille, et vaate on liian pieni. Sama mittasuhteettomuus joka tapahtuu kun junnut kasvaa housuistaan pitkiks...nilkat vilkkuu vaikkei tarkotus ookkaan.

Maiju kirjoitti...

Hassua kyllä.. Itse (vuosia 22) en koe omalla kohdallani sitä vähättelyksi tahi naisvastaisuudeksi jos minua tytöksi kutsutaan. Olen ihan mielelläni tyttö, näin naistenpäivänä vaikka tyttönainen ;). Toki se riippuu sanojasta ja sanojen asettelusta kuinka tyttö korvaan särähtää.
Ihanaista naistenpäivää muuten jokaiselle ;).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...