sunnuntaina, huhtikuuta 23, 2006

Löytöjä - Findings

Kävin maalla (lue lapsuudenkodissa) hakemassa autonrenkaat ja tein samalla muutamia löytöjä. Mustasukkaisuus löytyi kaapista. Se on Maija Isolan Marimekolle suunnittelema kangas ja sitä on yhden täyspitkän verhon verran. Tooooosin tää on taas niitä, joista armaani saa päänsärkyä, joten ehkä hame tai mekko sen edellisen tyyliin :) niin ei tarvia aina kattella. Mielenkiintoista muuten, ettei kangasta löytynyt tuolta marimekon sivuilta olevasta kangasarkistosta.

I visited countryside (read my childhood home) to get tires under the car. I made some findings. "Jealous" was found from the closet. The textile is designed by Maija Isola for Marimekko and this one is long inaf for one curtain. Only, my Love gets headache from this kind of figure and colour. So maybe skirt or dress ;), do not have to look all the time. Intresting, the figure is missing from textiles of Marimekko-web.


Kaksi kartiota lankaa, chenilleä? Jotain kamalaa yksinään, mutta testaan yhteen juttuun..

These two are chenille yarn, I think. Not very nice alone, but together with some other yarn.. Have to test for the one thing...

Pomato..ööh.. Pomatomus näyttää tältä. En oo ihan varma tästä projektista tuolla langalla, mutta testaillaan. Kierretyt silmukat on syvältä.

Pomatom.. eh.. Pomatomus looks like this now.. I'm not sure of this, but lets try. Tbl are so.. well they sucks.

3 kommenttia:

särmä kirjoitti...

Ihana tuo kangas:)

KirsiÄr kirjoitti...

Juu, toi sisustussärö on meilläkin tuttu. Tosin yleensä olen tyytyväinen, että minimalistimies pitää ajoittain esiinryöpsähtävän carllarssonini kurissa. Ja juu, kierretyt silmukat on hyötyynsä nähden työläitä.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Minusta siellä Marimekon sivuilla on sellaiset kankaat, joita on tuotannossa tällä hetkellä. Minullakin on kolmessa huoneessa tällä hetkellä Marimekon verhot, eikä yhtäkään niistä kankaista ole enää myynnissä. Ja nuo tuoreimmat keittiön kevätverhot on hankittu 5 vuotta sitten!

Mari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...