torstaina, huhtikuuta 06, 2006

Terapiatoimintaa

Koska ilkeily ja arvostelu negatiiviseen sävyyn on yks parhaista terapeuttisista toiminnoista niin..pakko kommentoida näitä paria neuletta Sandrasta (4/06). Tää on tosi kaunis paita, pitsineulekuviot on ihania ja.. mutta..Ekskjyysmii.. miks tuo kaunis kuvio on MAHAN päällä. Varma raskauspaita, tuleva äiti voi hianosti korostaa mahaansa tällä. Muille suositellaan vain, jos vatsa on hyvin tiukkiskunnossa, muuten voi ahdistaa.

Tässä kuvassa miehen neuletakki on aikas kuul. Voisin kuvitella tekeväni tuon puoliskolleni, tosin eri värisenä. Mutta sitten tuo naisen takki. Uaaaah. Loistava uusi idea neuloa etukappaleet vinosti, mutta näyttääkö se hyvälle.. eh.. Muutenkin on hankala saada vetoketjua siististi, niin tuo vinous korostaa ja saa etuhelman näyttämään sille, et vetoketjun ompelu on mennyt päin helvattua.

Ja tässä sit ne kuuluisat alimittaiset hihat, näyttää taas vaihteeks sille, et tytskillä on päällä paita, josta sattui kasvamaan ulos. Väristä en mainitse mitään (paitsi et on yks mun inhokkeja).

Kesken olevia neuleita on paljon, liian monta mun normaaliin tapaan verrattuna, mut silti pipon alku Mandarin Fiestasta pääs vielä pomppaa alulleen. Väri on herkkukevät ja lanka tuntuu ihanalle neuloa. Bambupyöröllä varsinkin terapia on varmaa. Kaivoin tän esille eilen illalla kun tuntu et pakko saada tehtyä jotain rentouttavaa. Vaikka ei montaa riviä syntynykää, ku käsillä piti tehdä muutakin, mutta olotila helpotti huomattavasti (saatto asiaa auttaa muutama muukin tekijä :) ).

Tuskin tarttee mainita et työkamera on vielä lainassa. Nautinnollista ottaa lähikuvia :).


Hetki töitten jälkeen, kun ennätti istumaan hiljaa ja rauhassa kahvin kanssa. Ihana rauha.

Mun paprika kukkii. Istutin syyskesällä paprikansiemeniä ja nyt elossa olevista kahdesta toinen kukkii. Toinen on mun työpöydällä elossa. Saakohan paprikoita. Onko muuten jollain hyviä neuvoja ruukussa mullan päällä olevan homeen pois saamiseksi??

4 kommenttia:

derea kirjoitti...

Mustakin tollaset 3/4 hihat on joskus hassuja. Jos noi olis ihan himpun verran lyhyemmät ne ois paremmat. Silleen just ja just kyynärpään yli, niin et ne on pitemmät ku lyhythihasessa mutta lyhyemmät ku pitkähihasessa. (teen just sellasta :)

piua kirjoitti...

Home mullan pintaan tulee siitä että kukkaa on kasteltu reilusti. Jos laitat mullan päälle lecasoraa, ei hometta tule. Ja se pitää muutenkin huolta kasvista. Esim kukkakärpäsiä ei pääse sikiämään, kun ne ei pääse mullasta ulos lecasoran takia. :)

Ihanaa että sulla on paprika jo noin isona. Ajoissa olet aloittanut. Muista pölyttää kukkia, ne ei välttämättä muuten tee hedelmää. pumpulipuikko tai vesivärisivellin käy hyvin. Tai voithan jättää sen kohtalon huoleksi.

Soile kirjoitti...

tuosta valkoisesta pitsi"unelmasta" on pakko sanoa että mallipimu näyttää olevan raskaana. pullistaa pötsiä aikalailla. pienoista YKW-kamaa...

tikru kirjoitti...

kiitos kukkavinkeistä, laitoin just kiviä mullan päälle. Mielenkiintoista on se, että ruukku on altakastelu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...