sunnuntaina, toukokuuta 28, 2006

Puuvillalangan koulutusta ja Suomelle hopeaa

Kyllä se taipuu kun oikeinvääntää. Viime kesän Modan (3/05) mallin 12 pitsineulekuvion onnistui yllättävän helposti. Ihmettelin tosin, miten kuvio näyttää mun huivissa niin isolle, kun se paidassa oli varsin säntillinen ja pieni. Piti tarkastaa langan paksuus ja puikkokoko. Noh.. pikku häirä ohjeen tulkinnassa, tähän pitsineuleohjeeseen oli laitettu jokainen kerros näkyviin, mä neuloin sitä joka toiselta. Ei haittaa yhtään, mut vois tietty ohjetta lukiessa olla tarkempikin.

Ongelma on vaan nyt se, et jatkanko kerän loppuun, jolloin huivista tulee ehkäpä hartiakokoa vai jätänkö sen päähuiviksi kuten tarkoitus oli. Nautinnolista neuloa jotain vähän haastavampaa sileän oikean sekä kalojen jälkeen/välissä. Ei tekis mieli ollenkaa keskeyttää, mut numerot on antamatta ja todistukset kirjailematta.

Suunnittelin myös lähes sukulaistytölle valmistujais-ylppärilahjaks neulovani jotain SirpaLeen laukkujen tapaista ja ehkäpä väsääväni myös huivin, mikäli ennätän.

Suomi sai hopeeta salibandyn MM-skaboissa, harmittava tappio tuli tietenkin Ruotsille, kiitos Sveitsin.

2 kommenttia:

tinna kirjoitti...

Tuleepas kivannäköinen, ihanan väristä lankaa! Oon kauan haaveillu tekeväni ton neuleen, en vaan oikeen osaa ryhtyä kun ei ole niin paljon kokemusta tollasten neulomisessa! Ehkä mun pitäis vaan rohkeasti ryhtyä? :)

Martsuli kirjoitti...

Ihana tuo kuvio. Mulla on juuri tuon puseron kuva pöydällä, ajattelin tehdä sen ehkä seuraavaksi. Arveluttaa vaan onko liian työläs..
Tee vaan koko kerä niin saat ihanan ison huivin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...