lauantaina, toukokuuta 13, 2006

Sini -kassi

Sinistä tuli vähän pieni. Toisaalta kudetta ei ollu enempää, sitä jäi nyt pieni nöttönen 500 g:sta. Mutta sinne mahtuu hyvin saunavarusteet tai vieraskäynnille kukkapuska ja leipä tai puutarhahommiin hara ja kuokka (Mummi leipoo, nauttii saunomisesta ja kukkapuskailee sekä kattoo formulaa).
Puikkokoko 7 mm. Silmukoitten määrä pohjassa 24, poimittuna seinämiin 24, 3, 24, 3.
Kahvaosa napinläpenä tehty.

Itseasiasta kassista tuli sellanen, et saattaa joutua tekee ittelleki moisen. Se on tukeva ja pysyy hyvin pystyssä. Trikookude seiskamillisillä on aika napakkaa neuloa ja neuloksesta tulee jämäkkä. Esmes nurjien silmukoitten tekeminen meinas olla vääntöä.
Sakset on kuvassa mittasuhteitten takia, vähän näkee kokoa, kuten myös 1,5 litran limpparipullo, mummi ei siis saa multa cokista lahjaks...tai es tyhjää pulloa.

Vielä vähän harkinnassa tuleeko tuohon koristuksia tai jotain, mut toisaalta, pinta itsessään on jo aika hauska. Ehkä kala kylkeen..

This bag is for my grandma. I'll put some other stuff, like these socks, in it. I think she may use it as a saunabag or carry some gardening stuff or use it when she visited her friends. She really like gardening, sauna and formulas :). The bag has made almost like the Piglet bag.

3 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Siitähän tuli kiva! Ja juu-u, kala kylkeen :D

laptitelili kirjoitti...

Thank you for your nice comment on my blog. I wich I could write it in English... Do you knit Phildar patterns from French books?!

tikru kirjoitti...

Laptitelill: Hi there :)
Don't be sorry about wrinting not english, It is good practice for me to read some french. And yes.. I knit Phildars from French books. Sometimes not so easy, but manage with pics.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...