keskiviikkona, toukokuuta 03, 2006

Uusin Moda käsissäin

Tää aukeama oli ihan parasta uudessa Modassa (3/2006). Arvatkaa kuin helppoa on selata myöhemmin lehtiä läpi ja etsiä malleja kun tällasen aukeaman perusteella näkee koko lehden mallit kerralla. Ihan loistavaa.


Kiva virkattu baskeri, vois vaikka toteuttaa. Ja tuo hennakukkakangas.. näyttääkö tutulle :)


Tuo toppi on yks sellanen, jota voisin kuvitella tekeväni ja pitäväni kesällä. Tosin en pidä tuosta kaulasta noin korkealla ja navasta paljaana.. Pipomyssynen on ihan huippu. Bikinit kivat, mut tota..on tullu testattua miten märkä puuvilla pysyy kuosissaan ja noille pöksyille voi käydä heikosti kun pinkaisee uimaan pikkupikkubikineissä ja nousee sitten viehkosti rannalle. Puhumattakaan siitä, jos hyppää pää edellä laiturilta..


Eiiiih.. eikö näitä verkkopaitoja oo jo ihan tarpeeks. Novita esitteli ainakin yhden ja tässäkin lehdessä on useampi. Eikaimitäänvikaavikaa, mutku en tykkää yhtää. Itsas kesäneuleissa tuntuu jotenki olevan toistoatoistoa ihan mahdottomasti. Vai onko se kaikissa neuleissa? Musta vaan tuntuu jotekin et kesäneuleet on ihan samanlaisia ku vuos-kaks-kolmekin sitten.


Ihan huippu pörröneule ja hauska idea tuo peilikuvanimi. Tuolla idealla vois kirjailla muutaki (öh, omistan tosin jo ambulance-t-paidan.


Jos hoikka, pienirintainen mallityttönen näyttää rintoineen vähän hassulle tässä topissa, niin kuinkahan naurettavalle meikäläinen näyttäis ilman rintsikoita tollasessa topissa. Maan vetovoima tulis ainaki todistettua ihan silminnäkijoiden toimesta.


Ihania. Melkein vois neuloa varastoon, harmi et kukaan kavereistakaan ei oo jakautunu nyt viimeaikoina.

Jäin muuten kaipaamaan miesten neulemalleja. Hä.. ei yhtään? Vai jäikö multa joku nurkka huomaamatta. Kai miehetki voi kesällä pitää neuleita..


Tässä lehdessä ihan selkeesti parasta oli ompelukaavat (tosin osa niistäkin oli aika tönkkösuolattuja). Tää mekko oli tosi kiva. Eri versioineen varsinkin. Myös muutamien hameiden mallit näytti hauskoille. Mä taidan seuraavaks ompeluprojektiks ottaa hamosen.

Ostin jänniä juttuja laukkuvaihdon laukkua varten. Tai ainkai idea ois et ne on sitä varten, en mä tiedä vielä ihan varmasti meneekö ne siihen ja onnistuuko mun aivoitukset.

Teen myös one skein wonder -tyyppistä four skeins' left overs wonderia (FSLOW). Saa nähdä toimiiko se vai teenkö siitä pannulappusia. Testin nimittäin hihakavennuksia lyhennetyillä kerroksilla ja ideana olis, et kaikki saumat vois päätellä puikoilta suoraan yhteen ja resorin vois kans jatkaa suoraan puikoilta.

Nappeja en jaksanu etsiskellä tänää. Oli Vähän Ongelmia "asiakaspalvelussa" renkaiden oston ja vaihtelun kanssa.

4 kommenttia:

verano kirjoitti...

Muakin ihastutti aukeama, jolle kaikki mallit oli koottu. Helpottaa todellakin myöhemmin ohjeiden etsimistä lehdistä. Pörröinen nimineule oli kans kiva, tosin olisi ollut mukava saada kaikki aakkoset samalla fontilla malleina. Täällä myös herätti ihmetystä toi toppi, joka näytti jo mallin päälläkin melko pahalta..

KirsiÄr kirjoitti...

MInä luin mohairneuleen tekstin ensin horaksi. Aika kauan ihmettelin että mv... Pipo oli kiva. Jos käyttäisin kesäpipoa, tekisin tuollaisen.

Jepy kirjoitti...

Jeps, mäkin katsoin tuota toppia ja ihmettelin mihin ne rintsikat on oikein unohtunu :D

Soile kirjoitti...

Myös minä luin hora ja "vähän" ihmettelin...

Ja tuo JOKA kesäinen neulo/virkkaa bikinit ihmetyttää edeen(kin). En käsnää. Miksi kukaan haluaa neuloa bikinit?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...