perjantaina, kesäkuuta 30, 2006

Oih

Sain postia ja hypin innosta. En voinu muuta ku istua olohuoneen matolla (uudella)ja selata läpi nää, ennen kuin tein mitään muuta. Olen ihastunut, hurmaanutunut. Etenkin Scarf Style on ihan täysin ja yli odotusten. Löysin kymmenkunta huivia, jotka tahdon tehdä, ja mikä parasta löysin myös Puoliskolle ja Juniorille toteutettavia malleja.

I've got mail. I'm so rapturous of these books. I just had to sit on the living room's carpet (new one) and browsed the books before I could even think about anything else. Specially the Scarf Style is better than I hoped. I found there many scarfs to knitt and the best of this is, that there is scarfs for my Love and Junior too. Last Minute is also inspirative, the pictures are marvelous and I'm drooling.
Last Minute on myös aivan ihana, jo pelkät kuvat saa kuolaamaan. Tuollaiset tyynynpääliset voisin tekaista trikookuteesta..ja HGS ja..Antakaa mulle aikaa!

I could knit those Gusseted floor cushions.. and HGS and.. gimme time!

3 kommenttia:

KatjaL kirjoitti...

Oih ja voih, mä vasta odottelen omaa Scarf Stylea:)

mari kirjoitti...

Molemmat kirja ovat tosi hyviä! Mäkin olen Scarf Stylestä tehnyt jo kaksi huivia ja teen lisää heti kun syksy tulee!

tikru kirjoitti...

Itsehillintä kasvaa, kun virkkailee paloja yhteen ja yrittää olla aloittamatta huiveja. Tosin, langoissakaan ei oo just sellasta joka pomppais tietyks huiviks, et se vähän helpottaa tuskaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...