sunnuntaina, kesäkuuta 18, 2006

Pipo ja taistelua laukun kanssa

Musta Tennesee taipui 3 mm puikoilla Juniorille kakkospipoksi. Perusribbiä 1 o 1 n. Silmukoita alussa 110 ja suoraa ennen kavennuksia 15 cm.

Black Tennesee-yarn looks like this now. Needles 3mm and loops 110 at the beginning, 15 cm before decreases. For dear Junior again.

Tässä on pala laukkua, tulevaa sellaista, jonka kanssa olen Taistellut ja tapellut jo viikon tai kaksi. Virkkasin siis, yhdistin kukkasia ja kappaleita..voi äh. Kun olin yhdistänyt laukun etu- ja takakappaleet havaitsin yhdistäneeni toisen väärinpäin. Loppu kiinnostus siihen, ei se muuten haittais mutta nurja on aika rumaa päättelyineen ja ompeluineen. Hikisesti oon tihrustellu ja värkkäilly tätä eteenpäin ja nyt sain siihen vuorin kiinni. Tämä operaatio vaati kaksi ompelukoneen neulaa. Argh. Ehkä laukku on valmis joku kaunis päivä.. ehkä.

This is something about my future summerbag, whihc I have fought over week or two. Crocheted, sew and and.. Arg front / back is inside out. I lost my interest. I hated crocheted things and this stuff. Now I have done something more, slowly and between everything else. Today I sew lining and this operation took two needles of sew machine. Argh. Maybe it could would should be ready someday... maybe..

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...