torstaina, kesäkuuta 29, 2006

Tapahtuu sittenkin jotain - Something happens here

Fisupeitto on aika loppusuoralla, muutamia neulomisia, virkkauksia sekä päättelyitä jäljellä. Mua suorastaan jänskättää se valmistuminen. (kuvassa odottaa myös varvassukat valmistumistaan, mutta kun tuo peitto vie, ei malta)

Peittoon liittyen; kävin paikallisessa halpiskaupassa, jossa sitä Suvia oli, mutta se loppui. Noo, tilasin sitten Novitalta ja nytpä törmäsin kasaan Suvia siellä kaupassa. Öh. Tosin ei haittaa, vaikka jäinkin tappiolle tilatessani. Onhan se lanka jo lähes peitossa. Mietin vaan, ostaisinko Suvia lisää.. En vielä ainakaan sortunut.

The fishblanket is almost ready, only little knitting, crocheting and sewing left. I'm so exciting about this. (In the picture there are also toesocks, well, one whole and one just started, but the blanket is so interesting..)

I found the Suvi (yarn I use in the blanket) in local store.. I ordered it from Novita not so cheap. Anyway, I'm not very disappointed about money loss, it has been worth of it. The yarn is in the blanket now.

Rinsessalamppu on ollut hienohelmana tuolla nurkassa, mutta silmiä on ahdistanut lampun suora näkyminen, se kun on just sopivalla korkeudella. Pohdin pitkään, minkä keksinnön siihen tekisin. Laittaisinko ohkolevystä kruunun, tekisinkö jonkin muun väkerryksen, kunnes eilen alennusmyynneissä kierrellessäni ja tuikkulyhtyjä tutkaillessa tajusin, että tuikkulyhdyn lasi on ihan loistava lamppuun. Pääsin äsken kotiin ja kaivelin kaappeja, vanhoja tuikuttimia, lasit irti ja testiin. Toimii hianosti himmentimenä ja sopii tyyliin.

I modified the Prinscesslamp; I put the candle lamp's class over the glow bulb, so it shades the bulbs light better for the eye. I'm sooooo good to innovate ;) (the cat and his tale..)

1 kommentti:

Senja kirjoitti...

Täytyy tunnustaa, että odotan aika malttamattomana fisupeittosi valmistumista! Siitä tulee varmasti tosi hieno! Ja tuo rinsessalamppu - hiano!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...