tiistaina, kesäkuuta 06, 2006

Vaihtolaukku Furry

furryRistin sen Furryksi vaikka sei olekaan karvainen, se on lenksuinen. Neuloin laukun matonkude-jostain. Siis sellaisesta kuteesta, jossa on lankalenkkejä (mikähän sen oikea nimi on). Laukku on neulottu 8 mm pyöröllä ja oikeilla silmukoilla, mutta pyöräytin sen nurja päälle, koska silloin kude tulee mukavammin ja tasaisemmin esille. Reuna on neulottu siten, että se kääntyy ympäri ja on kääntyessään samaa neulospintaa kuin ulkopuoli. Sisälmykset ompelin raitakankaasta ja kangasta jäi pieneen pussukkaankin.

furry in useNyt täytyy varmaan tunnustaa, että tein ensin isomman version, johon en kuitenkaan ollu tyytyväinen. Se odottaa tuunaamista tuossa tuolilla, pienemmän ja siromman lähetin Santtumaarialle. Kudetta on vielä jäljellä vähän. Ostin sitä puolen kilon kartion ja yllättävän vähän meni laukkuihin.

Kahvat on bambua, enkä saanut omia aikaan vaikka melkein ennätinkin. Kiinnityssysteemi on ihan vaan ompelemalla lenkit, tässäkin kämmäilin (tunnustusten ilta) ja ompelin ensin, enkä ennättänyt enää purkamaan. Keksin nimittäin, että kiinnityslenksut ois voinu sulkea napeilla, jolloin kahvat ois helposti irrotettavat ja laukku pestävissä koneessa.

Kahvojen väliin ois voinu laittaa suuaukon kiinnityksen, mutta kun tuota.. mä en itte moisia käytä ja jotenkin en saanu sitä istuu tuohon, niin jätin tekemättä.

Projekti oli mielenkiintoinen ja mukava. Toiselle tekeminen tuo aina lisänsä työhön. Ohjeita sain/pyysin sen verran, ettei vaaleanpunainen ole suosikkiväri, joten sain aika vapaasti toteutella itseäni. Oli muuten jännää nähdä oma tekeleensä jonkun toisen blogissa jonkun toisen kotona. Hurja tunne. Kiitokset Ionalle organisoinnista.

3 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Hieno on, näyttää ihanan pehmeältä! Näppärä toi kahvojen kiinnityssysteemi, varsinkin se napeilla kiinnittäminen kuulosti hirmu käytännölliseltä.

KatjaL kirjoitti...

Ihana laukku! (pientä hihitystä aikaansai tuo "sisälmykset"-sana...)

Sia kirjoitti...

Ihanan pehmeän näköinen laukku! Teitkö sen LP-kuteesta?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...