tiistaina, heinäkuuta 18, 2006

Blob

Interlocking Balloons pääsi puikoille ja edistyy hurjaa vauhtia. Tässä mallissa on jotain addiktoivaa, matemaattista, jotain jännittävää. En tiedä mitä, mutta pelkkien nurjien silmukoiden lisäämisellä ja vähentämisellä saadaan aikaan ihmeitä. Pieni insinööri - matemaatikko - luonnontieteilijä sisälläni nauttii tästä.

I started to knit Interlocking Balloons. This pattern has something so mathematic, so addictive, something even exciting.. Only decrease and increse purl loops..wow. I don't know what it is, but little engineer-mathematics-natural scientist inside of me rises her head.


Edit: typoja

8 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Hauskan näköistä pintaa. Tulee hieman mieleen yksi 80-lukulainen pusero jonka tuttuni teki, siinäkin oli tuollaisia "blobeja" - mies kutsui sitä hedelmällisyyspuseroksi.

jaapa kirjoitti...

Kivan näköinen pinta, erilainen, mutta jotenkin tuossa on sitä "jotain".

Ja kiva, pääsen taas lukemaan blogiasi! En tiedä mitä olet tehnyt, vai oletko tehnyt mitään? Mutta nyt ei enää tapahdu ikäviä yllätyksiä.

tikru kirjoitti...

Jaapa, otin sen flickr-badgen pois. Se oli se, joka kaatoi myös mun selainta satunnaisesti. Muuten kuvat yleensä on bloggeriin ladattuja, joten ei pitäis häirätä.

Tuo on tosiaan aika blob vielä, mutta odotan pingottamisvaihetta, jolloin viuhkat tulee esiin pullahdusten sijaan :)

Susanna kirjoitti...

blob-blob, vau, kyllä näyttää hienolta. Monet Scarf stylen(kin) malleista näyttä hirmu paljon paremmilta blogeissa,ihan kuin mallikerrat näkyisi kirkkaammin tms.

Onko tuo jotain samettilankaa vai näyttääkö se vaan siltä?(meidän näyttökin on kyllä niiiiin utuinen että huivi saattais olla vaikka punainen enkä mä huomais mitään). hmm, siinäpä ideaa, syksyksi samettinen kaulahuivi...

tikru kirjoitti...

Ei se oo samettilankaa, se on Lanettia tuplana ja sävy on tummanharmaa. Heijastelee vähän valoa ja näyttää siks samettisemmalle.

Thinlina kirjoitti...

Tässä myös mahdollisuus tehdä jotain todella upeaa:
http://www.petitiononline.com/h5n12006/petition.html

Anu kirjoitti...

Tosi kiinnostava pinta tuossa huivissa, vau! Ja muuten, kiitos kommentointikeskustelun nostatuksesta. Oikeasti tosi hyvä välillä tässä blogisurffailun lomassa tulla miettineeksi henkevämpiäkin juttuja. Itse olen nimenomaan ajatellut niin, että vaikka mulla ei ole omaa blogia, käytän aina samaa nimimerkkiä, koska haluan, että mun kommentit tietää mun kommenteiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin aion tehdä tuon miehelleni joululahjaksi. Kiva nähdä kuinka kaunis siitä tulee! Hieno!

Marsvin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...