tiistaina, elokuuta 01, 2006

Fetching

Siinä ne on. Lisää aivotonta ja ihanaa neulomista. Lopputuloskin on positiivinen tapaus. Ohje oli simppeli ja sopii varmasti kaikille, jos kaapelit, eikus palmikot pelottaa.
Tuo lanka on kyllä jotain.. se kiehtoo, mut samalla se on kamalaa. Ja tuo väriero toisen kämmenessä ja toisen kämmenselässä todellakin on olemassa. Kerän värjääminen ensin vyyhteämättä imutti tietenkin ulkokerroksiin enemmän väriä ja tuossa se näkyy. Lankaa ois vielä, voisin tehdä jonkinlaista huiviviritelmää siitä ja jostain toisesta langasta.

Mun Salainen Neuleysti -projekti hahmottelee pikkuhiljaa olemassaoloaan. Hankalaa kun en oo yhtään ajatellu aiemmin et miten muistaisin tjv, mut nyt on jo kasa ideoita. Pureksin niitä muualle kuin tänne ja kunhan joulukuu koittaa linkittelen projektin tännekin.

Kamala kiirus kaikkialla.. kavereita kasa tavattavavana, tekemistä siellä ja täällä, Duunitkin alkaa..ihan kohta, parin viikon päästä :). Mut oon jo kolme päivää apaut asunu koululla, luokkaani hiomassa, paklaamassa ja maalaamassa. Tänään se on viimeistelyjä vaille valmis. Iih.. Keltainen ei enää jyrää kera seitkytluvun. Kelpaa käydä kylänmiesten ihmettelemässä enemmänkin.

Ainii, postipoikakin vois polkea vauhdilla, pakettia Saksasta ja öö..Hongkongista ? odottelen. Mäkin huusin niitä bambuja (Sian vika, se linkitti sinne mun heikkona hetkenä).

5 kommenttia:

Arteeni kirjoitti...

Syytä vaan mua, nih! =DDD
Tuo lanka on aivan mielettömän ihanan väristä! Ihan huippua! Mä tein juuri ittelleni puikkotaulukonkin, johon saan kohta lisätä muutaman uuden puikon...

tikru kirjoitti...

juu, aina syytän toisia, mussa ei oo koskaan mitään vikaavikaavikaavikaavikaa

Nimetön kirjoitti...

Onpa nätit! :)

Tiina kirjoitti...

En edes huomannut värieroa, kun jäin ihastelemaan kaunista lankaa ja mallia! valikoiva näkö! :) Jospa se väri vaikka tasoittuu pesussa, tai joitain... Kauniit ne on joka tapauksessa!
(Sitä paitsi viipotat kuitenkin niin kovaa vauhtia, ettei kukaan ennätä värieroa huomata!)

tikru kirjoitti...

Tiinav, ei sitä värieroa muuten oikeestaa huomaa, mut ihan ku aurinko ois haalistanu lankaa sieltä täältä. Ei se sinällään haittaa.

Parin päivän tehoviipotus alkaa tuntua, kauhulla ootan duunin alkua ja paria ekaa viikkoa. On kuin märkä rätti iltaisin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...